abi vampirleri gönderelim efg nin ofise kimse emsinler iliğine kadar pehhh gitsinler başka ülkeye üwww kurtadamlarıda mı yollasak
selam patronlar. kolay gele
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
ya arkadaş trend bitsede şakır şakır düşmüyor ora destek bura tepki ***** bu tepe avcılığı işi çok pis işmiş bi daha yaparsam ***** koluma faça mı atsam gördükçe hatırlarım ****
83000 flat ağalar..125 pian bereket verssin..bööğğyykk bu piyasa yaww
BANGA mühim
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
83 bin altında işlem görmedikçe satış baskısı pek oluşmayacak gibi..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
83050 şort..çekirge çekirge..ühühü
BANGA mühim
Bu kanalizasyon yukarı patlamazsa sıhhi tesisat işini bırakırım...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bir süre Bende de Short artık. ( longlar +2.000 puan ile kapandı )
Bak ha düştü ha düşer, tepede ezbere short açayımda daha fazla alayım demeden yattım uyudum. Bu gün Short geldi. Ne kaçırdım? Sadece tepeden aşağı 1000 puan. Buna kaçırmakta denemez tabiki.
Matriks Ekranını kapatıyorum şimdi. Artık saat başı iphone dan bakacağım yeni sinyal varmı yokmu..
Gerisi nasip..
Bekleyelim bakalım mevlam neyler?
Neylerse güzel eyler..!
Murphy Kanunları:
Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kanunu koyar!
Murphy Felsefesi: Gülümse... Yarın daha kötü olacak.
Murphy sabiti: Dünyadaki nüfus sürekli artar ama toplam zeka sabit kalir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri