Angehängte Grafik: unbenannt.jpg
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
aluuu..sistem aldaydı biliyonusss..şimdi bugün 15 dklık yatay bölge bandı çok dar bir yerede oluştu şık oldu..eğer bunu yukarı kırarsa longşayne yaparım..64775 üzeri 15 dklık kapanışda longum muhtemelan..hata şinci 1/2 long
VOB 20 dk.
ÜÇGEN..!
Kırılış yönünde gider zannımca. En fazla 1 fake atabilir. (Yani önce alçalan trendi yukarı kırıp sonra yükselen trendi aşağı kırarsa durumu yada tersi) Böyle 1 fake olabilir ama 2 yada 3 adet olabileceğini sanmıyorum.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
900 full flat .. mesut abi .. yer aç gelebilirim .. üvvv ..
2013,00
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
850 ort kısa .. ahanda geldim abi .. .. boz abi hadi gidelim . .. yoksa ben geçecem direksyona .. üvv ..
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri