jelibon Nickli Üyeden Alıntı
Tekrar bol şanslar, b öncesi a nın son yukarılarında enayular nisana devroluyor, 3.5-4 yıldır bunları devrettik ayar oluyorlar, 10-15 gün 1 ay çok değil bunlara yanlız unutmayın a yukarının sonu yeni long değil eski longların yani 17 kasım 2012 mevsimsel alının, ve 31 ara ve 1 mart papatya longlarının kaar alımı için kullanılmalıdır, Biz longu oralarda dedik, buralarda long b düşüşe yakalanacaktır sonuçta. Ha b, c için alım fırsatıdır ama b dalgası çok inişli çıkışlı olacaktır ve oldukça overlap ve choppy geçecektir, ona da düşüşün hemen başında atlamamak gerekir. b dalga da enayuları çoşturacaz crashcılar sahnede olacak elbette yeni bir hüsran yiyecekler. Ama gazlarını almamız iyi olacaktır. Out.
jel.
Altında kısa orta vadeler aldadır, momentum gelmedi bu allar ardına sebebi dün kontrat kapanışı olması olabilir, ana sayımı hala değiştirdiğim haliyle tutuyoruz 4 bitti şeklinde ama momentum bekliyoruz. Bu ay dönümü 27 marttan olduğu için ve dolunaydan artışlar bullish market karakteri olacağı için
dolunay dipmi tepemi? Çok kritiktir. Bakacaz bakalım yeni aya düşüşmü artışmı gelecek?
Jelibon.
Sonunda bugünkü değil dünkü gerçek oldu gibi, bir 5 garantiydi, öyle veya böyle,
BİZİM İÇİN ÇOK KOLAY OLDU,
ENAYULAR KOMAYA GİRDİ, (ne zaman çıktılarsa?)
BAKALIM BU 5 SIRASINDA ALTIN-SP TERSLİĞİ ALTINA NE KADAR ZARAR VERECEK, BİLİNDİĞİ GİBİ ESAS ALTIN SP 4 DÜŞERKEN DEĞİL, B DÜŞERKEN ARTAR DEDİK.
5 İ KUTLUYORUZ VE BU SON DALGA ASLA YENİ LONG DEĞİL KAAR ALMAYA KULLANILACAKTIR B DÜŞÜŞ İÇİN,
GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ SP DE DÜNYA DA RAKİBİM YOK.
KISKANANLAR VE ENAYU OLANLAR ÇATLASIN.
Jelibon.
Nisan ayı abd endekslerinin en kuvvetli ayıdır.
Ama ilk günü zayıf başladı.
Ew göre 5 dalga olacak subnmicro derece 5 iki hafta süren yatay 4 ün arkasından başladı. Nano derece i si bitti, ii ye geçti, ii bitti veya bitmedi, bittiyse veya bitince iii yukarısı gelmeli.
Bu dalga kasım 2012 den başlayan a yukarının son 5 dalgasıdır ve b düşmek için artmaktadır. Kesinlikle bu son aşama da yeni long değil burada geçmişte alınan ve büyük kaar üzerinde oturan 17 kas mevs alım, 1 ara papatya ve 1 mart papatya alımlarının kaarı için kullanılmalıdır. Evet piyasanın 30-40-50 puanı kalmış olabilir ama arkasına b düşüş gelecektir. b düşüş başladığında bir kaç ay sürecektir.
b düşüş ardına c yukarı gelecek ve b düşüş alım fırsatı olacak ama onun dibini bulacağız önce.
Jelibon.
üstad benim sp sayımda a koyduğum yere mecburen 4 ü koydum ve 5 için yükseldi piyasa
normalde abcde şeklinde veya abc şeklinde bekliyordum 4 ü.
fakat lavuk a koyduğum etiketi direk dip aldı ve yükselişe başladı
dediğiniz gibideoldu üstad
30-40 puan daha gidebilir fakat bu a yukarının son çıkışı olacak demiştiniz
tebrikler
önünüzde saygıyla eğiliyorum
ytd
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Yer imleri