[QUOTE=abka;69434]..ne yani sırplara,dünyayı kana bulayan ve dünya medeniyetini 400 sene geri götüren cengiz hana peygamber gelmedi diye bunlar daha mı asil..artık bu kafatascılığı bırakmak lazım..
----------------------------------------
Mekkedeki zamanın en ihtişamlı Osmanlı kışlasını yıkan
Suudun , Mostar köprüsünü topa tutan sırptan ne farkı var.
60 dk. sisteme uyduk LONG olduk 35.400 den.çivisi çıktı piyasanın de artık netcekseniz edin.sulandıra sulandıra bi hal oldu piyasa.
Herkeze merhaba
yazmak bu güne kısmettmiş gurup kurulduğundan beri üyeyim.Fakat işlerimden dolayı yazmak nasip olmadı fakat guruptaki yazılanları gün içersinde olmasada satır, satır takip edip okuyorum.
Yeni yılda Bol kazançlar,herşey gönlünüzce olsun.
Not sayın hexen şubat vade gırafı verebilirmisiniz.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
hastayım bugun ondan evde makina basındayım ozlemişim böyle yazıp,okuyup, grafik bakmayı![]()
bu israili bende lanetliyorum ama burası vob topiği değilmi ?,yönetim bununla ilgili bir topik açsada orada yazılsa daha iyi olmaz mı ne dersiniz?
tamam arkadaşlar kestim..dow a baktınız mı?..30 dak. aşırı alımda..tamam bu önemli olmayabilir..ama aşırı alımda negatif uyumsuzlukla berlikte sat vermiş.şuanda dow a bakarsak kısa daha rahat gözüküyor..vob sistemim (15 dak) hala sat da...dolar sistem longda...ama 5 dak. tüm sistemler herhalde şimdi al dadır..
sindi nerdeyiz nolyor ?
ben neden flat ?
ben flat cunki yeni plan kurma yeresindeyiz
her harket icun deyisik plan olma gerek ... hemen diyer plan uygulama gerek benim planı asayadaki graf gore kurcayım
3 plan kurcayım
direnc yeresinden destek yeresinden malyet etceyim
sindi halen izliyorm
![]()
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri