Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Jelibon ustad ımkb için max.gidebileceği-hedef konusunda düşünceleriniz nedir.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı![]()
U100 için 87500 geçemez dedik taa 7XXXX lerde yazdık bunu, ardından 85400 üstü kapayamaz 3 kere dedik, kapayamadı.
U100 ün zamanını bilmem ama sp önümüzdeki eğer 5 e geçtiyse önümüzdeki haftadan 3 haftaya kadar tepeleyecektir.
Ardından b düşüş gelecektir.
TR nin 86XXX tepesinden 75XXX dibinde .78 ila .100 arasında dönmesini ve yeni zirve yapmamasını bekliyorum, zirveye yaklaşabilir ama yenilemez, dönüş ardına 75XXX deki dibin altına gelecektir.
Dolar TL 10 yıl oldu grafını görmeyeli.
Jelibon.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı![]()
U100 için 87500 geçemez dedik taa 7XXXX lerde yazdık bunu, ardından 85400 üstü kapayamaz 3 kere dedik, kapayamadı.
U100 ün zamanını bilmem ama sp önümüzdeki eğer 5 e geçtiyse önümüzdeki haftadan 3 haftaya kadar tepeleyecektir.
Ardından b düşüş gelecektir.
TR nin 86XXX tepesinden 75XXX dibinde .78 ila .100 arasında dönmesini ve yeni zirve yapmamasını bekliyorum, zirveye yaklaşabilir ama yenilemez, dönüş ardına 75XXX deki dibin altına gelecektir.
Dolar TL 10 yıl oldu grafını görmeyeli.
Jelibon.
Bingo bongo.
Burası Jelibonca.
Jelibon.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Alıntı:
ysfys Nickli Üyeden Alıntı
alıntı:
ysfys nickli üyeden alıntı
taban yükseltenbi üçgenin içindeyiz .
1.hedefim 1612-1620 ilk etapta... 1612-1620 yi gördükten sonra;
2.plan üçgeni yukarı kırarsa 1675 yolu gözükür. %25 ihtımal
3.plan üçgeni aşağı kırarsa 1525 yolu gözükür. %75 ihtimal
18 mart 2013 ons 1606
:d %plana uygun trade
21 mart 2013 ons 1616
(new moonu) dur.
JELİBONCA KYNİN DOSTUDUR.
30MART2013 ONS 1594
B.R.
Tanks sn. foodenn. önemli olan ve aslolan tarihtir. Ay dönümleri önemlidir. Degerde sn. Jelibonun dediği gibi sadece deger olsun diye var. Önemli olan ne zaman alcan veya satcan. Zaman. Zaman. Zaman. Evet fqmonn 18 Nisan ozaman alcamizi ne zamandır yazıyorum. İmzamdada var zaten. 3114 sayfadan öğrendiğim. Sadece zaman. İzafiyete selam. BİR'den Hepe, Hepten BİR'e dönüş kaçınılmaz. Amatörce deger bulmaya çalışıyorum. Yönün , tarihin yanında zaman ve deger ortusturmesi sizde takdir edersinizki zordur. 28 subatta ne diyordu piyasa yatirimci ky'ye encephalitis geçirtiyolardi 1575 te durmaz almayın bekleyin diyodu piyasanın adamları gelip burda jeliboncada ahkam kesiyolardi, asrın En-Ayuleri biz ozaman burda yazdık 1612-1620 hedef diye. yani yon yukarı diye. Ay evreleri 3114 sayfadan anladığım yon için bize muazzam rehberlik ediyor. Piyasa çıkarken uçacak derler duserkende 1100 olacak derler. Tren kaçar yada erken binersin .burası JELiBONca 18 artı eksi uç 3 sadece tam gunü tahmin et meye çalışıyorum yoksa gerisi tiriviri aseptik boş karton kutu.İyi geceler.01nisan2013 Ons 1596
B.R.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri