şimdi kayısı, cevuzu geçmiş mi yani,...
vay kayısı vay,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
avatarımı nasıl buldunuz yaw, dikkatinizi çekmedimi hiç,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
usd kızıma bakın hele,..
destek bulalımmı arakadaşlar bu usdye,
herkes bir destek bulsun bakalım,
macör olsun, günlüklerden yani,...
boncuk (06.05.15), deniz (06.05.15), hoti (06.05.15), indregandi (06.05.15), kemo (07.05.15), Se_M (06.05.15), teoman85307 (07.05.15)
yani bu usd ye borsa çıkmazmı değilmi,...işte çıkmazssa benim dediğim, yok çıkarsa zıtlık var her şey nizami,
yakışanda budur,..adam olun biraz,..değilmi,...
adam olsun, futbolu nizami oynasın, kural hatası yapmasın,
boncuk (06.05.15), hoti (06.05.15), indregandi (06.05.15), kemo (07.05.15), tutku (06.05.15)
bakın arkadaşalar, şimdi bizim bu voborsa nın simileleri normal akıllı fonlarınkinden çok daha ii ve gerçeğe daha ii oturuyorlar,
içiki içeni de olsaydı daha bir ii olurdu,..
bu konuda link bilen filan varmı hani,
indirelim , güsel simileler bulalım,
keh, keh,...
yellene nazire yapmışsın ustad sanki![]()
boncuk (06.05.15), deniz (06.05.15), hoti (06.05.15), indregandi (06.05.15), kemo (07.05.15)
Sayın indregandi avatarınızı ilk gördüğümde aklıma geldi bir iki kelam edelim hayırlı olsun diyelim dedim, sonra bugun sizin konu ile ilgili ifadenizi görünce direk öz eleştiri moduna aldım kendimi.
Yazacaktım unutuum dalgınlık oldu yazdım sonra mod çalışınca ne unutkanlığı tembel herif dedi ve iç sesle çalışan mod. Yazılanlar bundan ibaret ve birr genelleme herkeste olan bir tembellik hastalığı iş veriyorsun ne oldu yogunduk unuttum kusura bakmayın ............... vs. Özü mü tembellik bunu herkes biliyor ama kimse itiraf edemiyor. Yani kimse yutmuyor ama kendileri de öyle oldugu için kabulleniyor... Öncelikli kurtulması gereken durum
boncuk (06.05.15), hoti (06.05.15), indregandi (06.05.15), kemo (07.05.15)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri