e hadi bekliyorum..Buyur işte forum yine sessizleşti... Ben de hemen durumdan vazife çıkarıp bir gündem yaratayım..Bu kez içinde "ilişki" çağrışımları olmayan bir gündem.. HAdi bakalım konu şu; Biribirimiz hakkında neler düşünüyoruz..Eksileri artıları açık açık yazalım..İlk örnek benden... Seçimim Bay SAZAN...Forumdki katılıma göre, bende Bay Sazan dan sonra, diğer arkadaşlar hakkındaki görüşlerimi yazacağım. Darılma gücenme yok..Free Format
1) Sazan: Okumuş çocuk hatta okumuş adam..Daha çok "didaktik" ortamların hakimm olduğu klasik (ve bence etkin) eğitim sisteminden geçmiş. Çok muhtemelen analitik zeka gerektiren bir konuda yüksek eğitim almış (iktisat, mühendislik v.b.)..Espri yapmak konusunda kısmen muhafazakar, esprileri klasik türden ama farklı bir noktada olmak gibi bir kaygısı yok. Forumun eğitim düzeyini düşük bulsa da, buradaki paylaşımdan keyif alıyor. Vakti olsa daha fazla geyik yapacak. Borsa hakkında mı konuşmak istersin, geyik mi yapmak istersin sorusuna bence düşünerek yanıt verir. Yani ilk görünenin aksine, teori'den konuşmaktan daha doğrusu uzun boylu teori konuşmaktan hoşlanmıyor.
Yer imleri