citiwan Nickli Üyeden Alıntı
kamyon şöförüyüm Diyen eskiden gedik yatırımda müdürlük yapan uğur yılmaz beyefendi kendisi 3 hafta kadar oluyor twitter den başkabirilerinin aracılığıyla öğrendiğim kadarıyla VİOB 92,000 civarlarında müridlerine 10,000 puan düşecek diye söyledi ki o şahıslarda twitter'da bu sözleri paylaştı paylaşanlara cevaben bu sözler in dayanağı nedir 1/10 kaldıracı olan bir insan buradan short olursa ve endek yukarıya giderse sıfırlar 20,000 de düşse sıfırlandığı için adamın cebine bişi girmez dedim ne hikmetse öylede oldu
bir not :daha önceleri ben doğru bildiğimi her ortamda söylerim takip ettiğim twitter de söyledim benim o şahsı takip etmemi engelledi demekki tenkit edilmeyedi sevmizzz....
ilginç bir dip not oldu. Bende bir aralar bir şekilde bu şahsın ismine ulaşmış olabilirim. isimi hatırlamadım ama profil resmine baktım şimdi. aynı resim var. 2-3 aya kadar önce bende twitter da takibe almıştım.yazılarını hatırlıyorum.
Dünya küçük, bakın nereden ne çıktı.
bilgi için teşekkürler.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri