Sayfa 309/925 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
11090 sonuçtan 3.697 ile 3.708 arası

Konu: borsada...delikanlılar harman oluyur.....

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vob 30 endex
    dir 65525
    des 61975

Burada en son gelen sinyalimiz satış sinyali ve beklentimde son sinyalin satış olması nedeni ile satışın devam edeceği yönünde, problem ise şu, geçen hafta boyunca piyasa ısrarla 637xx beklentilerimizin 4 gün boyunca, üzerinde kalmaya özen gösterdi ve boğa kışkırttı, bu bizde ağa bir önceki hafta tasarı ve tarım dışı ile kazandığını geri vermek istemiyor şeklinde yorumlandı, çünkü cörtçüler 63425-62500 bölgesinde idi, buraya temas etmek yada içine girmek short kışkırtabilirdi, ama öte yandan uzunda çekebilirdi, bunun için 63425 in kırılmayacağının gösterilmesi yeterli olabilirdi ve uzun yönünde katılım artırabilirdi, neticede bu yapılmadı, piyasa üç şeyi algılatmayı tercih etti,...

1.Ben sıkıştım, güçsüzüm 117000 kontrat long ve ilk 5 kurum dışında %41 shortla
    2.Güçlüyüm, ilk 5 kurum bazında 117000 kontrat longla,
    3.İşaret yok, almamda satmamda,

Madem algı S&P nin algılatılması yönünde gelişecek haftaya başlarken beklentileri ve taktiğim şu yönde gelişecek,

Öncelikle S&P 500 ün indiklerine bakarak bir yorgunluk atmasını bekliyorum, bu anlamda ağada bize geçen haftaki 65000 - 64000 arası yaptığı düşük yoğunluklu satış baskısını bu defa 64525 ve 63525 üstünde kuracak ki bunu yaptığında cört kitleden görece bir çözülme ve safa kendi safına geçiş bekleyebilir, öte yandan gel ve gitler çok tekrarlı olmalıki, her defasında short ümitleri tüketsin, 1000 puvan dan yararlanamıyanları ateşleyebilsin, bir önceki kırılan 63425 direncinin altına inmeyerek te long katılımı kışkırtabilsin,.....bu durumun ara işareti yukarıda verdiğim aralıkta gözeltilerek, 64000 nin kırılması, 637xx den dönülmesi, tekerrüründe nihai 63525 den dönülmesi ve çoklu tekrarı şeklinde olacaktır, böylece ağanın elinde 65000- 62500 aralığında maliyetlenmiş bir ayu topluluğu olacaktır.İkinci bölümde ise bu ayu topluluğuna S&P nin de yorgunluğu atıp toparlanmasıyla 65000-65525 arasındaki direnç yereleri soğuk terle hafızalara hatırlatılarak, 64500 - 63500 lü seviyelerden ileride maliyet bırakmak için elde edilmiş longçu ky nin de ittirmesiyle 67000 seviyeleri elde edilecek nitekim bağrış ve çağrışlar arasında yukarı ternd başlatılacaktır, bu bir seneryodur ve aklımızın bir köşesinde yer etmesi iyi olur,.....

Şu anda beklentimiz ve temennimiz ise yukarıda dediğim gibi ve ara işaretle tanımladığım gibi satışın devamı şeklindedir, ancak anlamalıyızki 64525 -64525 gidip geliyoruz ve uzuyor, yuakarıdakini hatırlayalım, zaten forumda oldumuz süre içinde kuş uçutmayacağımız kesindir,.......
    anadınızmı,
    yalnız bu longçu kitleyi elde edmediler, güvensizlik o kadar fazla ve parayla terbiyeyi seçtiler ki, otarite yürüsün, çok ayakları var, tam organizeler, örneğin efg nin malı içinde garnti olbilir gibi,
    efg çok şişti çünkü, buna karşılık, garanti short çözdü, bunda garanti satışının da etkisi var, bozo ne demişti, ayarlarlar bir şekilde, ama kendi terste kaldı,.......işte ben buna dikkat çekiyorum, sade ben lede olmaz, anlatabildimmi,.........fazlada traş olmamalı, tane tane, hallederiz,.......
    hafta başı yazdım, yeşilli yreler, ağa bile bunu okumuştur,....

yalnız çok dağınığız, ........

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür
    4.213 Yazısı Teşekkür aldı

zühtücügüm usullumuz su....

mal oranını yazacaksın ve maliyetini anında yazacaksın....artırımlarını anında yazacaksın....

yoksa öyleyim böyleyim demiyeceksin....kimse okumuyor burada...basarını önümüzde göstereceksin....usulumuz bu....

misal...cevriye abla gelse ve yazsa 4 haneli yani 1000 kontrat longum...yarında 500 kontrat daha long acacagım...SEN İNANIRMISIN...

bizde öyle...inanmıyoruz...gelicen yazıcan...suradan su mal oranında longladım...biz hemen ona bakıyoruz...tekrar gelecen...suradan 1000 kontrat daha long oldum diyecen....o zaman inanıyoruz...

y
    baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....

4. 7 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

yoksa hem inanmıyoruz...hemde okumuyoruz...bilion nu....
    baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....

6. 6 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı jani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

mal oranını yazacaksın ve maliyetini anında yazacaksın....artırımlarını anında yazacaksın....

yoksa öyleyim böyleyim demiyeceksin....kimse okumuyor burada...basarını önümüzde göstereceksin....usulumuz bu....

misal...cevriye abla gelse ve yazsa 4 haneli yani 1000 kontrat longum...yarında 500 kontrat daha long acacagım...SEN İNANIRMISIN...

bizde öyle...inanmıyoruz...gelicen yazıcan...suradan su mal oranında longladım...biz hemen ona bakıyoruz...tekrar gelecen...suradan 1000 kontrat daha long oldum diyecen....o zaman inanıyoruz...

y
    guzum ırakıyı erken içtin dün, benide etkiliyon biliyon dimi, bozo da öle, organizede bir şeyler düşün, soyalım bu kerizleri, işaret alalım öle dedim biliyorsun,.......

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

8. 1 kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    tibet
    Teşekkür Teşekkür 
    1.084
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.172
    Toplam Teşekkür
    294 Yazısı Teşekkür aldı

bu grafı 1 hafta evvel asmış ve okla işaretli noktayı hedef alabileceğine dikkat çekmiştim. Hedefi bugün iyice belli etti, tek günde beyaz çizgiyi test etti. Umarım faydalanan olmuştur.

Ben ise Ters pozisyondayım ama o ayrı mesele Grafımıza göre 66 bin seviyelerinden dönmesi gerek ama bu hafta artık zor, bu çıkışı bir hazmetmesi gerek. Olası geri dönüşü en erken bu cuma bekliyorum. Saygılar, sevgiler........

10. 3 Kullanıcı prodrive tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    361
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    515
    Toplam Teşekkür
    205 Yazısı Teşekkür aldı

Guzu emmi işte senin aradığın yazım burdadır,

http://www.voborsa.com/forum/showpos...3&postcount=10

dün gece yazılmıştır ilk mesajımdır, full denmiştir 4 haneli denmiştir long denmiştir, ister inan ister oku, ben bu yazıyı yazarkene 64000 kapamıştı bu meret, bakıyorum 1900 puan cepte hemi de öyle almış satmış kırıtmadan, ben trende otururum, ahanda yazı ahanda başarı.saygılar kuzu emmi ve forum ahalisi. zühtü geceye %50 long ile girmiştir bu da ayrıca yazılsın burda yer etsinki 68binlerde burdan alıntı yapılsın.

Alıntı jani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

y

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gandi bey uzun ve açıklayıcı yazmak zamanını alıyor senin..
    seansda daha kısa yazıp.. akşam detay yazabilirsin..
    hafta sonu uzun yazdığıma ilgi olmadığını düşündüğümde oluyor bu, bu sefer o yereler yaşanınca tekrar yazıyorum, biraz da kabul gördük, şimdi böyle bir ihtiyacım kalmadı, o yüzden ben hazırlyım, kuzum düğmeye bassın, böle gidelim, derim ben,......

13. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

görmemiştim o mesajı zühtüm gece yoktum....

aramıza hosgeldin bitanem....

15. 6 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı MuglaliZuhtu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guzu emmi işte senin aradığın yazım burdadır,

http://www.voborsa.com/forum/showpos...3&postcount=10

dün gece yazılmıştır ilk mesajımdır, full denmiştir 4 haneli denmiştir long denmiştir, ister inan ister oku, ben bu yazıyı yazarkene 64000 kapamıştı bu meret, bakıyorum 1900 puan cepte hemi de öyle almış satmış kırıtmadan, ben trende otururum, ahanda yazı ahanda başarı.saygılar kuzu emmi ve forum ahalisi. zühtü geceye %50 long ile girmiştir bu da ayrıca yazılsın burda yer etsinki 68binlerde burdan alıntı yapılsın.
    ya zühtü kardeş, biz onu demiyoruz niye çıkacak mantık, ilişki, düşecek yine ole, bunu isteriz, bir arkadaş da vardı ısrarla düşecek dedi, aynı diyalogdu, yalnız o düşecek dedi, izah ettik küstü gitti geçen hafta, şimdi aynı durum, yaz yani dilin döndüğünce, sistemim, de birşeyler de, bunu isteriz,.....

17. 1 kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

cümleten iyi akşamlar, geceye görüşürüz,.....

19. 2 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

Technical Analyst Charles Nenner Predicts the Market May Crash in April

Submitted by madhedgefundtrader on 03/15/2010 23:09 -0500

http://www.zerohedge.com/article/tec...ay-crash-april
    Konu kayahan tarafından (16.03.10 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: aprill aprilll nisan nisan ayuuuuuu
    kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

zühtü...mesajı bizim topige yazmamışsın....baska topikte yazmışsın...ama mesajın gecerli....

64 000 den yüzde 50 mal oranında longsun....sonrasınıda yazarsın....diklendim çünki seni daha tanımıyorum...emme bu mesajla tanıyorum artık....

furus bakalım bide seni görelim...burası delianlının harman oldugu yer....delianlı olmuyana yer yok...yalan dolan...filan falanları yolluyoruz buradan...

hosgeldin tekrar...

22. 7 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri