valla üstadım gönül diyor karı cebine koy kapat posizyonu...ama diğer yandan da fedden iyi haberler gelirse de zengin olmak var işin ucunda![]()
valla üstadım gönül diyor karı cebine koy kapat posizyonu...ama diğer yandan da fedden iyi haberler gelirse de zengin olmak var işin ucunda![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
boncuk (29.04.15), finalwave (29.04.15), indregandi (29.04.15), kemo (29.04.15), rüzgar (29.04.15)
buraya kadar olan palabey satışları hep kandırıktır,..işte gerçekleşme olunca piysa+palabey hep beraber satar,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kısmet osman ağam,..birde günü kestirmek, sen mesela dün erken indin satıştan,..sonra long açtın,
bu gün yine long açtın, sonra shortladın,...
istiyosunki short long iki tarafıda yumurta gibi çırpıyım,..koyum köşeye,..
o nedenle ben o forex filan falan uzak duruyorum,..yapamam yani o mereti,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kaldıraçı düşük tutarsam e o zamnda forex anlamını yitiriyor vadeli bize yetr, hem yurdun malı,...
spot 2.6543 üzerinde,...
bizde saatlikte 2.6503 ü kırcaz gibi duruyor
bakın bizim vadelinin barları nizami, spotunki hep encektör,
çekiyor dolduruyor basıyor,çekiyor dolduruyor basıyor,...
bir vacuuummm, bir presaure,...
üstadım ben 2.65'in kırılmasını bekliyorum kapatmadım yani pozisyonu...ya herro ya merro yine... inşallah bu sefer de merroyu alırız da çeyrek araba paramız çıkar
![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
tam dediğin rakamdayız üstad....ha gayret şurayı kırsın da keyfimize bakalım![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri