usdtry de 2.6541 de çizgim var orada tutunmaya çalışıyor,
bırakırsa bizim merrolarda olur, dün kaldığımız yerden kar yazmaya devam ederiz
usdtry de 2.6541 de çizgim var orada tutunmaya çalışıyor,
bırakırsa bizim merrolarda olur, dün kaldığımız yerden kar yazmaya devam ederiz
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
pozumda hiç bir değişiklik yok,
hazirana da henüz geçmedim,
sabırla bekliyorum,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kemo (29.04.15), rüzgar (29.04.15), teoman85307 (30.04.15)
ama bu saatten sonra yukarı giderse hazirana geçerim,..
kemo (29.04.15), rüzgar (29.04.15), teoman85307 (30.04.15)
üstadım dolarda feyk mi attılar ne olmuş böyle 2 dk ekran başından ayrılmış neredeyse tekrar alış yaptığım rakama gelmiş deyyus...
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
indregandi (29.04.15), kemo (29.04.15), rüzgar (29.04.15), teoman85307 (30.04.15)
bizm vadeli usd saatlikte kırdığı 2.6880 ne trade etmek istiyor,...
spot ise 2.6543 üstünde tutunursa bu ihtimal dahilinde,
bunu yaparlarsa ben pozisyonumu yine aynı short yönde hazirana taşırım,..
2.6880 denerse,..indikatör gidip dibi kesecek,..
bu durumda 2.6880 den olacak tekerrür düşüş dibi kırma hedefli olacak,
2.6880 ne gitmeden de indikatörü dibe düşüremiyor,...
bu olmadanda lastik düşünün çekip uzatmışsınız daha fazla düşüş hep kendini toprlama istiyor,
ama 2.6880 ne tarade koyarsa sistemler rahatlayacak her yol uyar bana,..
2.6543 orayı kırdımı daha aşağılara gider osman ağam,
veriden darbeyi yiyince toparlamaya çalıştı,..dxy de toprladı, ama sp açılmadan dxy tekrar indi, arkasından sp de düşük açtı,
kötü veri, kötü conciş,..
pardon üstadım satış tabii...valla kalpten götürecek bu dolar beni..bi 2.64 ü görse de çıksam gitsem kendisinden![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
indregandi (29.04.15), kemo (29.04.15), rüzgar (29.04.15)
çatlatır bunlar adamı,
az kaldı akşam fed açıklar iş biter,..yön çıkar ortaya,..
kemo (29.04.15), Osmanaga (29.04.15), rüzgar (29.04.15), teoman85307 (30.04.15)
son bir kaç versi kötü geldi,
bu verilere faiz kararını açıklaması zor,..faiz kararı ötelenirse bunun vurgusu burgusu filan falan geçerse usd deki tansiyon azalır ve düşüşü alırız sanıyorum,..
kısmet artık,..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri