Şimdi son 3 dönümü grafa koyalım.
Jelibon.
Şimdi son 3 dönümü grafa koyalım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
26 ocak fm dolunay
10 şubat nm yeniay
25 şubat fm dolunay
11 mart nm yeniay
27 mart fm dolunay
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Biz dediiki gidin bunları TR borsaya koyun tmama sp de uygulayan olsa da bence verimli değil ama gidin Tr de bunları koyun belki yarıyordur, ben yarıyormu yaramıyormu koyup sürekli baksam anlarım ama TR den bana ne? Ya da euro? İşim olmaz bunlarla. Ben sp ve altıncıyım. Daxdan nefret ediyorum, kralı daxı çözemez, scalpdan sorun yer. (ya da bana öyle geliyor sp ye takık olduğumdan her an gözümde sp olduğundan, dax trade etsem sp ye kayar gözüm, kayınca da scalp uyuşmuyor, dax felaket boerse).
Jelibon.
Geçen sp tutuyor kendini hop verdiler daxı, dax şimdi 8000.
Hadi 8000 olacaktı zaten olacaktı bilinen hem ewden hem papatyadan neden önce verdiler, kimse çıkamaz daxdan, dax bu boru değil.
8000 dax ENAYULARIN ALAYI KOMADA.
ÇÖKÜŞÇÜLER KERHANEDE.
JELİBON.
Bakın papatyayı koyalım daxa, sp ile kıyasla beraber.
Papatya nedir ne değildir?
jel.
Dax.
Jel.
Grafta gözüküyor ne kadar yatay o kadar sert ve hızlı.
Jelibon.
O yataymı?
Aşağı olamazmı? Olabilir. Bir o kadar da aşağı sert ve hızlı olabilir.
VAN MİNUTE İŞTE PAPATYA BURADA DEVREYE GİRİYOR, OLMASI İÇİN 1 MARTIN TEPE OLMASI LAZIMDI, DİP DEĞİL. SP DİP YÜKSELEN DİP EW BUNU KOLAY ELE VERDİ.
BURADA PAPATYA ÇIKIYOR SAHNEYE.
BİZİM SİLAHIMIZ BORU DEĞİL.
JELİBON.
tr pap -4 trade gün.
papatyaya yakın yeni shortmu trde? peh palavra.
jel.
Bu 20 haftalık kaç 1000 kere bahsedildi geçmişte değilmi yani?
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri