Aslan Mustafaaaaaammmmmmmmmm............
http://www.dailymotion.com/video/x5s...-dere-oo_music
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
eveettttt longlarımı 83200 de bıraz once stopladım... dusus bıttı sımdı 1000 puanlık bır yukselıs gelır.. flat oldum pıyasanın onu acık artık...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Tahvil gitti gidiyor.. USDYTL daha da beter... Biri bu piyasanın çökeceğini bu heriflere söylemeyi unuttu mu ne....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yine zor bir süreç başlayacak gibi... neyse ben çıkıyorum herkese şimdiden iyi tatiller...
BUGÜN ÖNEMLİ PARİTE ARTIK KARAR VERSİN....![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri