bu aynı zamnda yukarıda bahsettiğim işin saatlikte sytandart 14 lerinde de gözüküyor,
13:00 barı işini oradan veriyorum zaten,..
bu aynı zamnda yukarıda bahsettiğim işin saatlikte sytandart 14 lerinde de gözüküyor,
13:00 barı işini oradan veriyorum zaten,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yani usd vadelide şu anda realize ve destek arayışı var,..
bakalım gelişmelere,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
satandart 14 saatlikte,...
1.ort sız,
2.ort lı
3.hem ortalamalı hem ortalamasız ikisi beraber gösterim,
dediğim üzere şu anda ort sız olanda palavari hareketler var ve ort lı lar henüz ürkmüş değiller,...
destek nerde 2.688x de,
usdtry spotta destek nerde 2.688x de,
5liktpe dipte destek nerde 2.688x de,
şimdi neye bakılıyor, 2.688x üstüne destek atabileceklermi buna bakılıyor,
atarlarsa ne olur 28 gün kazanırlar,...atamazlarsa ne olur bu 28 günü 2.688 ne doru yaslarlar,
+ haziran için makas farkı,..
bu arada biz ülke olarak spot piysayı dışarıya kaptırmış durumdayız,..bunda baş neden içeride merkez bankasının süt liman oluşu,
dışarıdaki spota en büyük tehdit içerden gelebilecek ani merkez bankası kararları,
geliyormu gelmiyor,
sanki danışıklı dövüşülüyor,..oradaki forex çi, uzun dönem bunun kampanyasını yaptı,..ve mümkün mertebe yerli oyunculardan katılım istedi,...
merkez seyirci oynayıp dururlar,
deniz (27.04.15), kemo (27.04.15), rüzgar (27.04.15), sszul (27.04.15), teoman85307 (27.04.15)
tahminim
bu süreç yani saatlik çvrim 28 gün devam edeck,
saatlik bir çevrim olacak,...destekler ve dirençler arasında tardeler yaşanacak,
ölçüm 2.68xx-2.77xx araında geçecek,....
bu bizim endex agresif 3 haftasını 1 hafta solluyor,....
yani endex son 3 haftasına girerken, usd 1 hafta daha aşırtma yapacak,....
ancak bu aşırtma ölçümü zamn analizinden değil, 5 lik tepe dipten,..
kısaca tepe tepe kullanılıyoruz,...
euru işinde yunanistan kullanılıyor,..bu sabah bloomda yunanistan için son 2 hafta diye haber geçti, yani 2 ghafta daha dayanabilir anlamında,
orada geçen yazdığımız üzere kravatsız çocuklar tepe tepe kullanılırken almanyanın ihracatı rekor kırmaya devam ediyor,..bu şüphesiz görece düşük euroya baş ihracatçı olan almanyadan kaynaklanıyor,
almanyanın bunu sürdürebilmesi için AB içinde kırılgan dokuyu sağlayan yunaistanı kullanmak durumunda,....
bu kullanım ise yunanistanın dayanabilme sınırı ile orantılı,
öte yandan bu iş sürdükçe abd li fonlar dax endexsinin tozunu atıyor, bu sayede dax 12500 sınırına dayandı,
yani kravatsız çocuklar fena iş gördüle ve bunu kravat bağlamayarak başardılar, şimdi şu sıralar yelkenleri indirirken eski dik başlı mağrur duruşlarından eser kalmadı,
atinanın karnaval yerine dönmesi en büyük korkuları,
işte sayın sszul,..parite işi ve onun üzerinde bizim sepet işi ve dolaysı ile usd short pozlarımız bu denklemen sürdürülebilirliği ile yakından ilgili
burada bu saatte sonuç
1.yunaistanın ab den kovulması,
2.yunanistanın fon ihtiyacı olarak desteklenmesi,...
almanya zaten bir taraftan yunanistana vereceği parayıda kazanmaya başladı
sonuç;
yunanistan kızım oldu,..survivaldaki nadya gibi,...
Herkese merhaba, bu hafta burda biraz geç başladım ama yine bir numara yok gece dolara baktığımda 2,72 ler deydi sabah şöyle göz ucuyla baktım, 2,73 ler, nerdeyse darlanıp basıp uzunları çıkaçaktım işim çıktı dışarı çıktım. Birde endekse baktım endeks çoşmuş bir kere dolar hala aynı valla darlandırdı bu dolar beni şeytan diyor kapa doları geç endekse burdan shortlayarak
boncuk (27.04.15), indregandi (27.04.15), kemo (27.04.15), rüzgar (27.04.15), sszul (27.04.15), teoman85307 (27.04.15)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri