aşağı hedef,..2.65xx yukarı hedf 2.77xx olur,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Sayın indregandi bu coni parasının vade sonundan önce 2,69-2,66 lara gelme ihtimali sizce nedir ? Vade sonunu yukarda mı kapatmak isterler. Pozisyonu uygun biryerden kapatmak mı yoksa vade sonuna kadar beklemek mi mantıklıdır sizce?
artık kıvama geliyor.. verırse hazıran vade 104900 cort.. ama tırsmak yok.. taşımalık bunlar
çıktıkça eklıycem.. musterın hazır pala.. cıkıtkca cık
![]()
sadece zamn görüyorum rakam göremiyorum
sebep, makas çok açık fezaya gitmiş,...
endeks yorumunda rakamda bu kadar başarılı olmamız makasın kapalı oluşu idi,..
yorumlarımda bu konuya değindim,...
usd de o nedenle geneliz, 3 hafta sonra piysası bitiyor, artıkyukarıda mı kapar, gevşeyerkmi kapr, gevşeyip esas dümesi gereken 35 haftasında yukarı fake atk yapıp so0nramı inişe geçer, endexsin 114900 de yaptığı gibi,
şunu yapabiliriz,
zamnlar belli,
günlük macör indikatöre takip,..budur,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
başka ne yaprsın günlük bakarsın, ....haftalığı terkedersin,..daha çok uğraşırsın,..
son çare endex le korela olsun istedik oradad avucumuz yaladık,...
örneğin endex 100675 ve 101575 geçerken tersinde usdtry de düşüş alamadık,
bu kadar kafamız basıyor,...
dış koncoktür dedik bu gün orayıda tınlamadı,
geriye kalan tr nin özelindeki olumlu olayların peşi sıra gelmesiki, seçim nedeni ile bunlar bloke,
dolasyı ile bende siyaseten yorumlamaya çalıştım,...
işte dedim yani,
dolar bazlı graflarda önce endexsi gönderdiler, sonra bunu dedim,
bumerang,...daha bu gün üstünden geçtim,
şu demek endex veya usd ikisinden bir bu saatte yalan,...ama hangisi,...
Gandi ustadim long pozu rahat tasimamizda cok buyuk katkin oldu. Ana hedefim 107400 maxdi. Oysa senin 3 haftalik benim de 13 Mayis tarihime kadar 12-13 seans gunu var. Simdiden 104300 olduk.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri