gucluyuz haziriz cesuruz un yanina longuz yazmayi unutmuslar komondolar sayin sovalye![]()
gucluyuz haziriz cesuruz un yanina longuz yazmayi unutmuslar komondolar sayin sovalye![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
tırmananlar iyi bilir her yukarıya tırmanışta görünen yükseği tepe zannedersiniz ve o görünen yere kan ter içinde tırmandığınızda bir bakarsınız aslında orası tepe değilmiş, yeni bir yüksek daha varmış hemen kalaylamaya başlarsınızsonra en yüksek gerçekten görüldüğünde ise hiç kimse artık onun zirve olduğuna inanmaz....
aile faciasi basliyormu ne.......catirdi seslerini sadece ben mi duydum
Kaç gündür pür dikkat izlettiler yordular.. Dinlenmek bugüneymiş..alım emirlerim 82,625 de seyre göre ordan + alımda denenebilir...
aha da geldik 112 ema ya gelde kır şimdi burayı uff yaaa çok zor 150 ama satışlar da yüklü geliyor belkide ilk seferde bile kırılır![]()
Rekoru 17:30 gibi mi tazeler, yoksa yarın sabaha mı bırakır acaba diye düşünüyorum...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
heheheehehhe....
Çok çalıştınız PALAM size Afyon dan .... lazım..eheuheue
http://www.dailymotion.com/video/xdn...2010-yep_music
BANGA mühim
fiyuuuuu USDTL de 3 lü dipmi oluştu benmi yanlış görüyorum he buranın altı tolar için tehlike çanlarını çaldırır 1,27 ler gündeme gelirbakalım asti ne diyecek bu yorumuma
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri