rakamlar kesin mi? Misal 30025 ve 39975 durumunda degerleme nasıl yapılacak? Bikini giymeye niyeti olmayan camura yatmasın sonra.
rakamlar kesin mi? Misal 30025 ve 39975 durumunda degerleme nasıl yapılacak? Bikini giymeye niyeti olmayan camura yatmasın sonra.
keser döndü sap döndü..bu kez dışarının artısını yiyoruz...
BANGA mühim
bunlar silkme hareketleri 16.00 barınıda atlatırsam rahatlıcam uzun devam
34.8'den Shortların yarısı kapatıldı.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sayın abka,
Yazdığınız yazıdan ne kadar subjktif olduğunuz anlaşılıyor. Daha siteyi bile doğru düzgün incelememişsiniz ahkam kesiyorsunuz. Dikkatle bakarsanız 3-4 günlük değil 4 aylık sinyallerin sonuçlarını sitede bulabilirsiniz. Tek tek nereden alınmış nereden satılmış listesi de var sitede. Anladığım kadarıyla siz bu işlere baya kafa yormuşsunuz ama başarılı olamamışsınız. Birinin başarısını görünce de çekemiyorsunuz. Çok ayıp.
Biri alıp 1000 kişiye dağıtacakmış. Kimmiş o baba yiğit. Bunu yapmaz zaten önceki mesajımda anlattığım nedenlerle. Ama yapacak olsa nasıl enseliyorlar görürsün. senin bile aklın şaşar. ayrıca bilgisayar mühendisi derken hava için söylemedim. Adamın işi bu bunu vurgulamak için söyledim. sense buna karşı birsürü ego tatminine yönelik laf etmişsin.
yetkimden dolayı mail adresinizi görebiliyorum kayıt olurken mail adresiniz aliyilmaz@ilgilisite.com
Forum gerilmişaliyilmaz hoşgeldin borsa paylaşımlarını bekleriz
Astatin altını keşke satsaydım tüh 886 dan 875 e düştü
Arkadaşlar bu akşam DJI için öngörüsü olan var mı? Araplar başka süpriz yaparlar mı dowa?
![]()
Konu hexa tarafından (29.12.08 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
systems
5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gun long signalde
sindi 35300 asayasında realiz etme bolgesi dedidim
o realiz bolgesi 34750 yeresinde bitme gerek burdan yukarya donme gerek... yoksa gun icte min 34000 yeresi hedef potans olur
dikat olun
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri