üstat makasın kapanması doların düşmesi
bu endekse artı yansımazmı
üstat makasın kapanması doların düşmesi
bu endekse artı yansımazmı
aynen,
ama bir zamn yememiz gerekiyor,....haftalar,
şimdlik saptadığımız 20 haftadan kalan son 3 hafta,
bu bitince usd 35 hafta lık yeni bir piysaya giriyor,...
şu ana kadar yükseliş geldiğinden ve makası açtığından ben diyorumki bu 35 haftada görece düşük olacak,
burada 35 hafta kesin,..obcektif,..nesnel,...
görece düşük olacak deyimi ise subcektif öznel,..bunu makas açıklığına ve 20 haftalık son zaman diliminde yükselerek geldiğinden söylüyorum, o nedenle subcektif kalıyor yorum,..
esas durumu ise bir zaman başlayınca , diğer zamn bitince daha iyi göreceğiz,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bugün günlükte (macör ) desteği yukarı yürüdü,
eğer fiyat gevşese idi short eğilim hılznacaktı,...sonuçta artık düşmemek için yükselmek zorunda,
aynen bu düşmemek için yükselmek,...destek yukarı yürüdü çünkü,..
sahte tepe yendi, sahte tepe sonrası aradaki kambur yendi, ve 06.04.2015 ten başlayan bu yükselişe destek dün oturarak(23 nisan) yürümeye başladı,
o nedenle düşmemk için yükselmek zorunda,...
gelişmelere bakacağız,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
usdtry için
yukseliş devam ederse saatlik ilk durak 2.77xx gözüküyor,..
govermental para istiyor,...muhatap yok,....
jübiter kesmedi,
plutona kadar gidicem diyor,...
Yav arkadaş sabah baktık piyasaya havalar iyi normal hava gibi bahar havası var dolrda gevşemiş sonra koyduk yine 2.691 uzunları sonra işler cuma sonra bir baktım dolar 2,74 bu nedir arkadaş dolar zıplasın ama borsa bir okadar düşmesin aha birazdan yine ararlar tekrar marjin call için yav okadarda azalttık geçenlerde yok arkadaş bu dolardan kar yok. Endeks iki zarar bir kar iki kar bir zarar en azından mevcutu koruyorduk bunda onu da beceremiyoruz. Coni paranla yaktın beni
nemaları 2.7101 referanslı çeşitli kademelere yerleştirdim,..
bekleyecem artık, yükseliş sürmesse daha short poz açmam,...
tepe yenileyemesse 2.7101 belirleyici olur,...
http://www.bloomberght.com/haberler/...rekor-tazeledi
Ne oluyor arkadaş bunun sebebi hikmeti ney, tamam anladık herşey cacık, koalisyon ufukta var gibi, merkezin rezervi de azalmış iyi peki de bu dolar bu borsa ney anasını satayım.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri