Geçen sene 1,50 alıp 2 den sattım diye sevindiğim kağıt 7 olmuş...Yanlış yerde tükkan açmışız..Hissesen ötesi yok...
Geçen sene 1,50 alıp 2 den sattım diye sevindiğim kağıt 7 olmuş...Yanlış yerde tükkan açmışız..Hissesen ötesi yok...
Grafik atalım biraz, çok sessizleşti ortam...
Selçuklu patron olaydı bol bol atardı...
XBANK günlük...
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
kapattım pozu seçime kadar forekse takılacağım
herkese hayırlı işler dilerim
KESİNLİKLE..
hayatını o birkimlere ihtiyacın olmadan devam ediyorsan,hisse çok mükemmeldir..
hiçbirşey yapmıyorsan 4-5 yıllık diplerde mal al ve bekle..
uzaktan tanıdıgım,,afyondan 80 mlyrı,500 mlyr yaptı..
2007-2008 de afyonçmt almış.. sonra sattı..
2008 kasımda 20.900 görerek dip yaptık..
istatiksel olarak en fazla 5 yıl içinde ,yani 2013 e kadar 28-30000(imkb-100 de) görmemiz gerekiyor..
(71700 zirvesinden %60 geri çekilme)
orada yatırılan para 12-18 ay içinde dolar bazlı olarak 6-7 kat artar..
hisseler en beta lı hisseler.
merhaba gençler, kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Voborsaya selam
Evvelki günden kalan 77200 full uzunlarla yola devam![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Böğün 78000 üzeri kafi bana![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Demire zam geldi![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Kablo netmi internetten daha iyi bağlantı sağlar yoksa vınn denen zımbırtımı?
Uzamanlık sorusu gibi oldu ama, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri