450 5 likte denge,
450 5 likte denge,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
long için avronun çıkması(tepki, kalıcı çıkış deyil) şart, 1.2823 üstünde kalmalı, bu çünkü dxy de gevşeme yapacak,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
borsaya hoş geldiniz, öle bir köşede durmak lazım,...canımızı alacak halleri yok, ben sindim bekliyorum, beni yukarı geçiyor, aşağı geçiyor, sadece kaşım oynuyor,...bu hıza yetişemem zaten,.......
cümleten iyi akaşamlar, bu gün iyi bir gündü, yukarıdan dolar verdim, aşağıdan topladım, long olarak, 575 ve 375 te bekliyorum, sonişlemim 825 flat oldu, ordinolar gelirse geceye 2/6 L girecem, gelmez ise, pıçağım yarına çift taraflı bilenik olacak,...
akordiyon gibi, merkezde topla, açılınca bırak, bu flatlar içindir,...
dolar L devam, o da güzel çalıştı, 1. 5445 verdim 1.5355 yerine koydum, orada güç vardı onu hissettim, karşılıklı bakıştık, buda kim dedi, kontratlar az olunca önemsemedi, bunlar gibi çok var dedi,....
iyi akşamlar dostlar teşekkürler indi üstad ....
cümleten iyi akşamlar
dün dolarda long olduğumu, seans içi yorum yapmayacağımı söylemiştim, bunun mantığı sürecin adını koyduktan sonra kişileri yanıltmamak adınaydı, şimdi örneğin yatay çalışan bir indikatörle bu sürece bu gün deyil dün girilse idi long sinyaller çok zordu, short ise kolaydı, longun çalışması ise bu manada avuç içinde saklanan kısa çöp kadardı,....onun için,
öte yandan süreç şu idi realizasyon, ve devam ediyor, yani guzu formasyonları, bunun adını öle koyalım, guzu formasyonu, girilir, %8-12 alınır, biter,..şimdilik guzudayız, crashın şartlarını ise dün belirtmiştik, 681xx lerde karar verecektik, hele oraya bir gelelim deyilmi, dün 120 lik graflar vermiştik, yönlerine bakmıştık, aynı grafı U030 olarkda günlükte vermiştik, şimdi artık bunlar üzerinden gidecez fikir sahibi olacaz, diğer türlü seans içi yorumların kimseye faydası yoktur, çünkü kimse tam olarak konuya hakim olamaz, .....yaklaşır, bu yaklaşım zaten yapılan analizlerin kendisidir, onun için,....
öte yandan japan bu gün pahalı yenden rahatsız olmuştur, durumu zaten ölmeyecek kadardır, bide ucuz dolar bu şartlarda işine gelmemektedir, cihinda kendini kovboyun isteği üzerine yukarı atmıştı,....
öte yandan geçmiş yazılarımda değinmiştim, tekrarlarsak sanıldığı gibi prite hikayesi 1/1 olmadı, alttan aln kovboy oldu, parite 1.3334 le zirve yaptı anlaşma sonrası, tez şu idi,...çifte kazık kovboy hem fonlayacaktı, hemde 1/1 parite sayesinde dolardanda kazanacaktı, o dönemde AB ve parası avroda batıyordu, birlik dağılıyordu falan, şiddetle karşı çıktım ve yazdım bu topiğin geçmiş sayfalarında var, karşı çıktım çünkü o süngerdi, görevi emmekti, onun için icat edilmişti, berlin duvarının kıysında, balayı esnasında,...saddam konuşulurken,....
gelinen süreçte kısa özet şöle, 1.514x dan avro bırakıldı, süzüldü,....1.36xx lardan farkedildi durumu eyi deyildi, s&p ortaya kondu, ralliye başladı s&p, yatırımcı kararsız kaldı,s&p de ralli mi yapacak, pariteyimi satacak, zaten 1.36xx lara gelmişti, oha yaniydi, pariteyi kaçırdılar sonucnda, yatırımcı en fazla bir kaç pips tırtıklayabildi, bu defa 1.18xx lerden pariteyi aldılar s&p ile dova bastılar, sonuç yine aynıydı, öyle ya şu soruluyordu, birincide parite düşüyorsa kovboy neden ralli yapıyordu, 2.de parite çıkıyorsa kovboy neden düşüyordu,......
işte burada tez bir ipte iki cambaz oynamaz, çünkü biri asılolan diğeri onun süngeriydi,
diğeri ise batıksalar hepsi birden düşmeliydi,
bir diğeri ise enflasyon ihraç edilmeden, düşemezlerdi,
sonuç crash için hepsi beraber düşerler, eğer bu olmuyorsa bu bir oyundur, planlanan işliyordu,....
bu anlamda sorgularsak japan ve diğerleri yetr artık demektedir ve artık pahalı dolar istemektedir, madem birlikte hareket edmiyorlar, öle ise pay kimde varsa ondan alınacaktır,....
paritede vardı, alındı
dxy de vardı alındı,
kovboyda vardı alınıyor,
gelişmekte olanlarda vardı alınıyor, öle ise para ikame ediliyor, çevriliyor, demekki yenisi verilmeyecek,.....yenisi bir tek şartla verilir, crashhhhh......öle ise biri inip biri çıkıyorsa bu oyun, hepsi iniyorsa bu crashtır, gözümüz ise artık dxy ve 10 yıllıklarda olacak, burada ya dxy on yıllıkların yanına çakılacak, ya oyun bitecek 10 yıllıklar enflasyon ihracına başlayacak,....birincisi crashhhhh, ikincisi ara işaret büyüme demek,.....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri