icimicimidir nedir eyi bişeydir.
icimicimidir nedir eyi bişeydir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
rüzgar (14.01.17)
jelbon abi gene 1 ay felan oldu gene -3 çok pis alışkanlık oldu yav![]()
İmkb haftalık bollinger aralıktan beri iyi performe ediyor.
Üste ortaya.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
rüzgar (14.01.17)
Trade piyasa bu.
Sebebi hep fake bölgesinde.
Bant geniş ama hep fake bölgesi.
90 lık satış günü bugün.
Pazartesi ise 90 lık alış günüydü.
2 ayda bunlar 22-23 kere oldu.
Sağlıksız piyasa demek bu, yani ne demek, ne düşüş biter ne yükseliş.
Daha çok böyle olacak bu.
Jelibon.
rüzgar (14.01.17)
vallah doğru söylüyon jelibon.seninle dalga geçerler birde...evet oyun büyük.araya giren OSMANLI tokadı yer .haklısın...ayın 14 u altın da sürpriz olacak.pazar ya
''...bak sonunu seyreyle mevlâm görelim neyler neylerse güzel eyler.''
rüzgar (14.01.17)
Sp yeni fibo.
rüzgar (14.01.17)
jelipon patron böyle iyi oldu abi topik teprik ederim ... derli toplu .... tepe yuvarlak geleceği parlakmı patron ... .
graf güzel olmuş abi .. rsi 14 macd alçalan tepeler yapmış .. endeks yüksellen tepeler yapmış ..külliyen uyumsuzmuş .. böyle devam edemezdi zaten .... .. bakalım devamı gelecekmi .. ühüühühü
![]()
2013,00
yok yaw ne amacım olacak:-)angelına jolibom yazmıştılar ya ışte ondan dolayı.excali adlı üye yazmisti galiba..herkese fikir bazında yardımcı oluyorsun takdir ederim sadece.ben gariban kendi derdime düşmüşum:-)kolaylıklar dilerim.hayırlı ramazanlar.
İşte bundada rounded top, piyasa zor derler.
Çin buna göre ucuz kaldı.
Rsi ya bak.
Jelibon.
rüzgar (14.01.17)
rüzgar (14.01.17)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri