..sistemle trade etmeyelim..ne yapalım..histem hiç olmuyo..histem sistemden çok zarar ediyo..
fxcim..sistemin geç kalıyo..yannış anlama..bak benimki seninkini düver gibi..
![]()
Graliçhem ozaman senı gobidik 5 dakkayla tanıştırıym
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
tanıştığıma çok menun oluyore..gobbidik 5 münüt..fxcimin yanında ol onu koru gayri..heheh,,
gı posta kutunu açmıyomusun..
insanlara basit sistemler az geliyo.bu çok basit bununla paramı kazanıcam borsa bu kadar kolaymı dedirtiyo ama aslında işin özü bu.çok karmaşık sisteme gerek yok.ali perşembeninde dediği gibi amerikayı keşfetmeye gerek yok.en basit sistem en iyi olanıdır.
saygılar..
Sn.Rooks un yukarıda dediği sistem basitliği konusunda bende hemfikirim hiç öle abartı şeyler 3-5 göstergenin aynı anda sinyal vermesini felan beklemeye gerek yok trendi isleyen yataydada ii bir stopla az kaybeden aydada 2500 3000 puan ortalamayı tutturan bir sistem herkese bu yaşamda yeter yeterki psikolojiyi koruyan bir sistem olsun ve zararları hemen telafi eden yatay hareketlerden sonra gelen trendlerde kalmasını bilsin...
Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...
14:00 sonu itibariyle 68675 flat
What seperates the winners from the losers? It's certainly not knowledge. What really seperates winners from losers is the ability to follow the rules without exception, regardless of the circumstances. Very few traders have the discipline to do this.
17:00 sonu itibariyle 67725 short.
What seperates the winners from the losers? It's certainly not knowledge. What really seperates winners from losers is the ability to follow the rules without exception, regardless of the circumstances. Very few traders have the discipline to do this.
10:00 sonu 68425 flat
sn saraylı uzun zamandır yazılarını okuyarak bilgilendim ve üstüne voba başladım)
sisteminizi bende ekranıma koydum alternatif olarak ve gün gün izliyorum.bi eksiklik yapmışım sarı çizgiyi koymamışım o yüzden biraz kafam karışmıştıda bugün syn zozo resmi koyunca tekrar bakıp hatayı düzelttim.sarı çizgime kavuştum
sorum şu olucak, diyelim fiyat sarı çizgiyi yukarı kesti ve çıkmaya devam ediyo.ilk mavi çizgiden bir uzun açıyoruz ,2. mavi çizgidende 2. uzunları açıyoruz dimi.tersindede mor çizgiler için kısa.ve stoplossumuz yine sarı çizgimi oluyo yoksa kırmızımı.yoksa herşeyi karıştırdımmı
vaktiniz varsa basit bir şekilde anlatabilirmisiniz.bu arada 5daklıkta durucak dimi grafiğimiz.60 yapınca çünkü çizgilerin hepsi kayboluyo.
kısaca açıklarsanız bunları sevinirim.şimdiden teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri