Gayahan kardiş,
Abi bi dur kıpraşma...Bak şortum valla acı bize..üühühhü...Hiç elleşme zaten düşecek..ühühüh
Gayahan kardiş,
Abi bi dur kıpraşma...Bak şortum valla acı bize..üühühhü...Hiç elleşme zaten düşecek..ühühüh
BANGA mühim
hani nerde crash
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
hangi ekim olduğu belli değil, 2010 mu 2011 mi
crahhh eşit crash mı belli değil
nerede crahhh olacak o da belli değil
mesele şudur, görüşünüz olabilir çıkışa inanmayabilirsiniz, trendin ardındaki yakıt hoşunuza gitmeyebilir, yada tepe avcısı olabilirsiniz, bunlar her traderın sorunu, 2000 de borsa da aktif hesap sayısı 1 milyon 200 bin küsür müş, şimdilerde 120 bin diye cnbce de söylemişlerdi. nufüs artışı devam ederken, pc ve internet erişimi kolaylaşmasına rağmen millet borsadan çıkmış %90 oranında. bazısı forexe bazısı voba geçmiş, çoğu ise iflas. Sebebini iyi düşünmek lazım, borsa ben bilirim diyen ve görüşünde ısrar eden kim varsa onu yok ediyor. böyle de pis bir arena. şimdi bu arena da senin benim görüşümün zerre kadar anlamı yok olsa bile beş para etmez. aslolan goldman daki deyyusların ve ardındaki sürünün ne karar verdikleridir. ta değimiz şey burada devreye giriyor, babalar ne karar vermiş onu bulmaktır mesele. eurusd günlük grafik açın bakın. 1.3333 de tepe 1.2643 de dip göreceksiniz. hangi teknikle bakarsanız bakın oradan 1.3870 e sadece 18 işlem gününde geleceğini tahmin edemezsiniz. peki ya usdchf sadece 4 ayda 1.17 lerden 0.96 lara getirdiler. 2000 küsür pip ve 1:100 kaldıraçla korkunç para yaptılar. 1.06 dan uzunlayan var, 1.02 den uzunlayan var, 1.000 den uzunlayan var, hepsi zararda. nerede duracak nereye gidecek bilemezsin. canları isterse alırlar canları isterse satarlar. karar veren ve trendi yapan onlar. şimdi topik sahibine soruyorum: crahhh gelse ne olur gelmese ne olur?
baylar bayanlar merak etmeyin yakında yaşayarak göreceksiniz
artık uzatmalardasınız
yakında yandım allah diye aglayacaklara acıyorum.
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
bence kayahan azılı longçu ve 1 yıldır ters manyel yapıyor,
muhtemelen teknesinden okuyordur bizi![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
forumun neşesisin kayahan
ama bence ters manyel yapıyorsun ve sıkı bir longörsün![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
agalar dügmeye bastı.
emtiyada hızla soluksuz inişe geçiyor...![]()
elinde gümüş ve altın olanlar ayvayı yemek üzere![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri