Sayfa 2969/3250 İlkİlk ... 1969246928692919295929672968296929702971297930193069 ... SonSon
39000 sonuçtan 35.617 ile 35.628 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    23.414
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    9.789
    Toplam Teşekkür
    2.428 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı elmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İktidar partisi yüzde 38 üzeri oy alır üstüne İstnabul ve Ankarayı da kaybetmezse seçim sonrası üstadın 88475ini rahat görürüz. Bu benim 2ci senaryom.
    Tam tersi olur da yüzde 38in altına iner bir de üstüne İstanbulu kayberse bu sefer de seçimden sonra 74 bini kırarız. Bu da benim 1.ci senaryom.
    piyasa seçimden sonra chp mhp iktidarına oynuyor. zaten piyasa bu iktidar yüzünden bu hale geldi..bu iktidardan daha kötüsü olamaz.

2. The Following 6 Users Say Thank You to tutku For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.141
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.069
    Toplam Teşekkür
    839 Yazısı Teşekkür aldı

seksenbin gümbür gümbür geliyorrr..hadi bakalım 975'teki satışları da alıver bizahmet pala efendi....günü top seviyede pozisyonsuz kapamak ve rahat uyku çekmek istiyorummm
    yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim

4. The Following 4 Users Say Thank You to Osmanaga For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    47.788
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.918
    Toplam Teşekkür
    2.807 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı tutku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasa seçimden sonra chp mhp iktidarına oynuyor. zaten piyasa bu iktidar yüzünden bu hale geldi..bu iktidardan daha kötüsü olamaz.
    ya hocam bu yerel seçim genele daha 1 yıl var o zamana kadar çok su akar bu köprüden , ayrıca tayyip te cumhurbaşkanı olursa akp bugünkü oyu alabilir mi onsuz o ayrı mesele bence..
    Başarılı bir VOB çuyum.

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6. The Following 6 Users Say Thank You to TIFIL For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    47.788
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.918
    Toplam Teşekkür
    2.807 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Osmanaga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seksenbin gümbür gümbür geliyorrr..hadi bakalım 975'teki satışları da alıver bizahmet pala efendi....günü top seviyede pozisyonsuz kapamak ve rahat uyku çekmek istiyorummm
    gitti galiba hayırlı olsun
    Başarılı bir VOB çuyum.

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. The Following 6 Users Say Thank You to TIFIL For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.141
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.069
    Toplam Teşekkür
    839 Yazısı Teşekkür aldı

veee 975 satışlarım gitti...bin şükür...tekrar Allah razı olsun gandi üstadım
    yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim

10. The Following 7 Users Say Thank You to Osmanaga For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.141
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.069
    Toplam Teşekkür
    839 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı TIFIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gitti galiba hayırlı olsun
    eyvallah dostum...gandi üstad sayesinde hep...onun verdiği güçle böyle oldu...

12. The Following 8 Users Say Thank You to Osmanaga For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.414
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    9.789
    Toplam Teşekkür

Alıntı TIFIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hocam bu yerel seçim genele daha 1 yıl var o zamana kadar çok su akar bu köprüden , ayrıca tayyip te cumhurbaşkanı olursa akp bugünkü oyu alabilir mi onsuz o ayrı mesele bence..
    öylede hiç bir sermaye yolsuzluk rüşvet çamurunun içersinde işverenle halkıyla kavgalı anti demokratik baskı hukuk dışı uygulamalara daha ne kadar devam edebilir. bence erken genel seçim için yerel seçimlerden sonra karar alınıp gidilecektir.

14. The Following 4 Users Say Thank You to tutku For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

İktidar partisi yüzde 38 üzeri oy alır üstüne İstnabul ve Ankarayı da kaybetmezse seçim sonrası üstadın 88475ini rahat görürüz. Bu benim 2ci senaryom.
    Tam tersi olur da yüzde 38in altına iner bir de üstüne İstanbulu kayberse bu sefer de seçimden sonra 74 bini kırarız. Bu da benim 1.ci senaryom.
    ben farklı düşünüyorum,

iktidarın oy alması önemsiz,..kaybetmeside,...

dedim ya tr siyaset üstü gidecek,..

burada iktidar eğer tıkanmışşsa,..

bu iki türlü,..

1.ömür olarak tıkanma, yani deşifre olmuştur ve toplumu etkileme gücü erazyona uğramıştır,...

2.siyaset üstü konular gereği yeni eş başkanlık düşünülmektedir ve terso köşeye topu atacak yeni bir güç planlanmaktadır,..bu durumda şimdiki iktidar Fatma güldür, suçu ne deilmi,..her denileni yaptı oysa,..

dolayısı ile,..

bu iki durumu da belirleyici seçenek ek para,...ek fon, ek kredilerin açılması,..

3.şık,...mevcut iktidarla devam, bu da yine haliylen para istiyor,..

daha önce dedikki para yönü belirleyecek,..

şimdi ben zamndan boayı koduum zamn, kafayı kaldırın bakın iktidar kimse odur,...

anlayın artık iktidar paradır,...

2000 krizinden beri bu böyledir tr de,...

bu iktidar zamanında bu konuda hiç bir değişim olmadığı gibi, tersine daha çok paraya bulanılmıştır,

dolayısı ile parasızlık eğer sürerse ve ivmelenirse daha da geniş halk kitlelerini gün geçtikçe etkileyecektir,..

ve bu durum parayı veren düdüğü çalar misali, tr halkının düdğünü çalmaya devam edecektir,...

ve tr deki hükümetler üstünde hüküm edememe anlamında kullanılacaktır,..

şimdiki iktidarın son dönem elinden bayrak düşürmemesi, milliyetçi bir çizgiye kayış göstermesi, (malum 19 mayıslar dahi yasaklanmıştı, evlere niye bayrak asılıyordu, ..v.s),

bir noktada bu anlaşmazlığın sonuçları gibi düşünülmeli,...

konusu belli bir anlaşmazlık veya bir pazarlık olduğu hemen hemen kesin,...

şu anada tr deki banakacılık kesimi ise,

iktidar ayıredecek luxte deil,..

bulduğuna sarılacak ama en makul olanına, malum %50 si yabancı oldu artık,...

önce işaret gelecek,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

16. The Following 12 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben farklı düşünüyorum,

iktidarın oy alması önemsiz,..kaybetmeside,...

dedim ya tr siyaset üstü gidecek,..

burada iktidar eğer tıkanmışşsa,..

bu iki türlü,..

1.ömür olarak tıkanma, yani deşifre olmuştur ve toplumu etkileme gücü erazyona uğramıştır,...

2.siyaset üstü konular gereği yeni eş başkanlık düşünülmektedir ve terso köşeye topu atacak yeni bir güç planlanmaktadır,..bu durumda şimdiki iktidar Fatma güldür, suçu ne deilmi,..her denileni yaptı oysa,..

dolayısı ile,..

bu iki durumu da belirleyici seçenek ek para,...ek fon, ek kredilerin açılması,..

3.şık,...mevcut iktidarla devam, bu da yine haliylen para istiyor,..

daha önce dedikki para yönü belirleyecek,..

şimdi ben zamndan boayı koduum zamn, kafayı kaldırın bakın iktidar kimse odur,...

anlayın artık iktidar paradır,...

2000 krizinden beri bu böyledir tr de,...

bu iktidar zamanında bu konuda hiç bir değişim olmadığı gibi, tersine daha çok paraya bulanılmıştır,

dolayısı ile parasızlık eğer sürerse ve ivmelenirse daha da geniş halk kitlelerini gün geçtikçe etkileyecektir,..

ve bu durum parayı veren düdüğü çalar misali, tr halkının düdğünü çalmaya devam edecektir,...

ve tr deki hükümetler üstünde hüküm edememe anlamında kullanılacaktır,..

şimdiki iktidarın son dönem elinden bayrak düşürmemesi, milliyetçi bir çizgiye kayış göstermesi, (malum 19 mayıslar dahi yasaklanmıştı, evlere niye bayrak asılıyordu, ..v.s),

bir noktada bu anlaşmazlığın sonuçları gibi düşünülmeli,...

konusu belli bir anlaşmazlık veya bir pazarlık olduğu hemen hemen kesin,...

şu anada tr deki banakacılık kesimi ise,

iktidar ayıredecek luxte deil,..

bulduğuna sarılacak ama en makul olanına, malum %50 si yabancı oldu artık,...

önce işaret gelecek,...
    işte artık bunlara dur denmeli,..eğer gelirlerse yeni geleceklerde bunlar ikazlanmalı,...

eski devam edecekse, özüne dönmeli, bu öz tr nin özü,..asla dışardan çizilemez,...

burada bayrak var,...türk bayrağı, millet var türk milleti,..

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

18. The Following 11 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    34.647
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.398
    Toplam Teşekkür
    369 Yazısı Teşekkür aldı

Gandi üstadım ayrıntılı cevap için teşekkürler. Ben ilk tepki açısından değerlendirdim 2-3 haftalık gibi.
    Sayın tutku burayı takip edenler eminim neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlardır. Sizden rica ediyorum dikkat edin siyasi yazılarınıza . Çünkü siz böyle yazınca karşıt düşüncede olanlarda yerinde duramıyor.
    Bir de siyasi düşüncelirinizin yatırım kararlarınızı etkilemesine asla izin vermeyiniz.

20. The Following 7 Users Say Thank You to elmas For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.414
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    9.789
    Toplam Teşekkür

Gandi üstadım ayrıntılı cevap için teşekkürler. Ben ilk tepki açısından değerlendirdim 2-3 haftalık gibi.
    Sayın tutku burayı takip edenler eminim neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlardır. Sizden rica ediyorum dikkat edin siyasi yazılarınıza . Çünkü siz böyle yazınca karşıt düşüncede olanlarda yerinde duramıyor.
    Bir de siyasi düşüncelirinizin yatırım kararlarınızı etkilemesine asla izin vermeyiniz.
    sn elmas sizi anlamakta güçlük çekiyorum. memlekette her yer rüşvet yolsuzluk hukuksuzluk çürümüşlük başbakan ve bakanlarının yolsuzlukları ortaya çıkmış suç üstü yakalanmışlar bunları yazmak siyasi görüş değildir. memleketin içler acısı durumu apaçık ortada.
    siz neden yerinde duramıyorsunuz anlamış değilim a politik objektif bakış gerçekleri görmek umarım sizi rahatsız etmiyordur.

22. The Following 3 Users Say Thank You to tutku For This Useful Post:

Yer
    istanbul anadolu
    Teşekkür Teşekkür 
    2.918
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.957
    Toplam Teşekkür
    491 Yazısı Teşekkür aldı

cümleten hayırlı akşamlar dilerim, kazancımız daim olsun

24. The Following 7 Users Say Thank You to buffet For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri