Ne komplekli insanlar varya kuzum işinize bakın ya Osmanlıymış Asyalıymış Kazakistanlıymış.Kompleks=stres=early death kolay gele bela gide hepinize.Bol gazançlar.
Ne komplekli insanlar varya kuzum işinize bakın ya Osmanlıymış Asyalıymış Kazakistanlıymış.Kompleks=stres=early death kolay gele bela gide hepinize.Bol gazançlar.
ımf / Lıpsky: Hıc Bır Hesaplama Yontemı Krızın 2010'dan Once Bıtecegıne ısaret Etmıyor
-matrıks-
34700 malyet shorts halen tutyorum 35250 diyer yarı yazdıdım amma halen gitmedi eyer ora gormeden systems short signal verir diyer yarı verceyım..
cok tehlike is yapyorum systems long signalde hızlı harket yapmayan cok zarrar eder yanlıs etkilememi dikkat olun
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
gerçektede öyle . adamlar ayrımcılık yapıyor. suçsuz yere birçok kişi ceza yedi . ama kendi yandaşları aynı şeyi yapınca bişi yok.
Yine makas 0 a yaklaştı.
Makas daralırken dsi alışa mı geçiyor, bana mı öyle geliyor?
gece pozlarını alalım
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Geceye short, müzmin short, dolar short, endeks short, short dan başka don giyilmez bu sıralar, uzun giyecende ne olacak, kriz bitecek borsalar arşu ala ya mı çakacak, görürsem söylerim, saygılar.
kapanısa kadar sat gelmesse sistem long ben flat olucam
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Eur/usd manyaklaştı, sapıttı, 1,42 üzerinde, olacak iş değil, bunada kısa don giydirmek yakışırsaygılar.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri