ben büyük çalkalamanızı bekliyorum,...
ben büyük çalkalamanızı bekliyorum,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ii akşamlar cümleten,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sayın elmas sonradan incelediğimde sorunuzun bir kısmına cevap vermişim,..
anlayışınız her zamnki gibi tamamen doğrudur,...düşüncem aynı yazdığınız gibidir,..
ara işrette bu olmadan düşerde 74000(74050) kırarsak bu hep alım demek,
ancak portföye dikkat edilmeli,...
hep tekrarladık bunda değişen bir şey yok,..
macro takip bu şekilde,...
![]()
arama bölümüne 81175 yazın ve tüm çıkanları okuyun,..
şimdi bu sıralar içun,
arama bölümüne bayrak yazın,...okuyun,......
günaydın ve bol kazançlar...
acaba panik satışlarla açılan bir gün mü olacağız??
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
günaydın. iyi seanslar.
bol kazançlar.
cümleten günaydınlar.
günaydınlar cümleten
short sl, 76300
s.a hayırlı cumalar
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
short sl 76375 tanıdık bir rakam,..
hatırlayın
76375-77075 ti 5 likte aralığımız,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri