...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saatlik trend bu gün düşmez,
nedeni çok basit, saat kalmadı seans kapanıyor,
yarın düeşebilir,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu olursa iki şekilde gelişir,
1.safha 2 yi düşürücü fiyat hareketi, yükseliş yönünde
2.bu olduktan sonra belki çaplı çapsız bir realize,
demekki yarına 76375 ve 77075 önemli olacak,...
long sl 75150,
form ''v''
76600 tekrar şhort oldum. bu günlük trade yetsin gari.![]()
long devam bende,...
ii akşamlar cümleten
günaydın üstadım..dün cevap veremedim kusura bakma...çok teşekkürler cevabın için ancak cevabını gördüm ve ben de longa döndüm..az biraz zarar ettik ama önceki günkü karlarım fazlasıyla çıkardı bunu zaten.geceye de senin gibi long girdim..bir aksilik olmazsa bekliyoruz sırayla verdiğin rakamları..en çok da hoşuma giden 88binli rakamın..
açılışta da pala çoğu kişiyi şaşırtıp artı gapla açacakmış gibi duruyor..öyle yapar ise dünkü minik zararı da çıkarmış olacağım.
bol kazançlar..
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
günaydın. iyi seanslar.
bol kzançlar.
düşen kanal çizgisi yukarı geçilmediği sürece ŞHORT geçilirse LONG. düşen kanala dokunsa bile ardından sert bir şekilde aşağı yönelmesini bekliyorum.![]()
eveet...artı gapımızı aldık zararımızı çıkardık şükür..biraz ileyeyim bakayım..77'lere gelirse ki gelebilecek gibi duruyor o zaman alım yapabilirim.
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri