İyi akşamlar
Sonsuz enerji için destek bekliyorum
Ben Antalya dan Elektrik ve Elektronik teknisyeniyim
Dünyanın en büyük buluşunu gerçekleştirmiş bulunmaktayım projemle yaklaşık olarak 15 yıldır uğraştığım bir buluş idi ancak ben bunu sonunda hayata geçirmeyi başardım 3 aydırda deneme sürüşleri yaptım ufak defek sorunlar yaşadım ancak şu anda sorunsuz bir şekilde sistem çalışmaktadır .
Hiç bir yerden enerji almadan kendi üretmiş olduğu enerjiyle yol gidebilen bir araç geliştirdim ( Fizyon + kinetik enerji )
bu araç aynı zamanda evinizin elektrik ihtiyacını karşılıyabilir tv ,pc,ve lambalarınızı çalıştırabilirsiniz bu sistemi bir otomobil üzerine monte etmek isterdim ancak maddi imkanlarım buna el vermediyi için bunu yapamadım .
Yapmış olduğum araç saate 20 ila 70 km arası hıza ulaşmaktadır araç tamamen manyetik sistemle çalışmaktadır
Buluşumu bilgilerinize sunuyorum . Tekniksel detaylarına girmeyeceyim henuz patent başvurusu yapamadım nedeni ise ekonomiksel gücüm buna imkan vermemektedir
İlginizi çekiyorsa aşağıda açık adresimi ve bilgilerimi veriyorum bana ulaşmanız için
Buluşum en azından çevreci sıvı ve katı yakıt yok yani petrol kömür (lpg gas) alkol (su hidrojen ) ve benzeri yakıt tüketimi asla yok her hangi bir şebekeden enerji takviyeside almamaktadır tamamen kendi ürettiyi enerji ile çalışmaktadır
en azından karbondioksit karbonmonoksit ve benzeri gaz yok tamamen çevreci ekolojik denge dostu
Ümit ediyorum ilginizi çeker
İsim Kurtuluş KURTER
0532 7261527

Alıntı

Yer imleri