Yav yıldıM vallaha! Ne lan bu! ULAN FULL LONK!
Yav yıldıM vallaha! Ne lan bu! ULAN FULL LONK!
Kullandığın filtrenin (eğer sandığım şeyse) en büyük dezavantajı o patron.. Hani benim Temmuz'un ortasındaki hareketlerde yamulan sistem vardı ya, onda da ona benzer birşey vardı... üvvv... Eğer trendde tutunmayı büyük hareketlere karşı tepkisiz bir sistem kullanarak yaparsan haşırtos olayından kaçış olmuyor.. Onun yerine sadece sistem kardaysa ters hareketlere tepkisiz kalmasını dene.. Zararda ise hemen dönebilsin... (eğer kullandığın filtre sandığım gibi değilse bunu hiç dikkate alma boş konuşuyor olabilirim..)
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
925 in üstünde tutunursak daha gideriz!
Aha Selçuklu patron gelmiş Hoşgeldin PATRON!
2 kaldıraçla uzun vadede ekrana bakmadan,GÜNLÜK sistemler sanki daha iyi kazandırıyormuş gibi..elimdeki mevcut günlük aşşağıda..hersene ortalama 2 kaldıraçla parayı rahat 2 ye katlamış..yılda ortalama 8 işlem var..
20 milyarı 5 senede 500 milyar yapar..takip yok..sadece kritik anlarda gün sonu kapanışa bakmak lazımmış..
![]()
uwww sikinti var patinajliyor full short devam.....yarin son gunum shortta kar alamassam kapatirim
15dk'lıkta uzun süredir ilk kez alçalan tepeler oldu ve bana short izni çıktı, ama içimden gelmiyor short şu an.. Düşüş başlarsa da geç girerim garanti girerim... Çok dayak yedim tepeyi yakalayacağım diye... Uğraşmam artık... Düşüş başlasın, ilk düzeltmede girerim ne olacak...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
haywandax....
BANGA mühim
newtona yerçekimini farkettiren elma bile bu dolar kadar serbest düşmedi yavvvv1 haftada kafamıza kafamıza verdiler....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri