Anadolu AJANSININ bir haberini yayınlıyorum........BİLGİ İÇİNDİR......
İnternet Editörlerine
Anadolu Ajansı haberlerinin internet sitelerinde kullanılabilmesi için sitenin yayıncısı kuruluşun AA ile bir "Abonelik Sözleşmesi" yapmış olması gerekmektedir.
AA haberlerinin abonelik sözleşmesi olmadan kullanılması, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'nın 36. maddesine ve 5680 sayılı Basın Yasası'nın 15. maddesine aykırıdır ve açıkça suçtur. Ayrıca, bu durum mesleki etik ilkelerine aykırı olduğu gibi Anadolu Ajansı aboneleri açısından da haksız rekabete yol açmaktadır.
Anadolu Ajansı'na açıkça zarar veren bu uygulamayı yapanlar hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulmakta, men ve içtinap davaları ile zarar ve ziyan nedeniyle maddi ve manevi tazminat davaları açmak hakkı saklıdır.
Kurumumuzun internet yayıncılarına yönelik özel tarifeli haber ve fotoğraf hizmeti bulunmaktadır.
Ayrıntılı bilgi için
e-posta : abone@aa.com.trBu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
Telefon : (312) 2317000 / 2750-2751-2752-2755
Haber linki....
http://www.aa.com.tr/tr/internet-editorlerine-2.html
Müzik, Sinema derken Haberler de takıldı bu Korsan yasasına. İlginç....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
![]()
İLK SORUM ŞU SEN AYNI ZAMANDA KAYAHAN MISIN YADA KAYHANLA DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR İLETİŞİMİN OLDUMU
HANGİ KAYAHAN MI
HANİ ŞU 43000 DEN 54000 E GİDERKEN BATACAZ DİYEN KAYAHAN
BUNLAR DOLARIN DÜŞMEMESİ İÇİN Bİ SEBEPMİ YANİ BATAN ÜLKENİN PARASIDA DEĞER KAYBETMELİ BEN ZATEN İLGİLENMEM PİYASA YAPICININ POZİSYONUNA BAKARIM IYM ELİNDE 1,31 MALİYETLİ 50000 SHORT DOLAR BULUNDURUYORSA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BUNU KAPAMAZSA Kİ ZANNETMEM DOLARA KAYANIN SELAMI VAR OLUR SEN KARSILIKSIZ PARA BAS DOLAR 3 YTL OLSUN oldu canım
beni bunlar enterese etmes ilk 3 alıcı 11000 alıp ilk 3 satıcı 62000 satmıssa dolar yukarı gidemez
giderse 2 ytlye ilk 3 alıcı ilk 3 satıcının ettiği zararın 5 te 1 i ni kazanır 5 in birini alır yani![]()
ama asagı giderse py 5 i alır diğerleri 5 in birini alır o diğerleri de biz oluyoruz geneldetakaslara göre yorumlarıma devam edeceğim
Konu serkanyurttas tarafından (15.12.08 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.
1.3475 önemli direnç. Kırarsa 1.3650 ve 1.3780 hedefleri mümkündür..Bir de küçük uyarı yapmak isterim ; Enstrumanlar arasında son 2-3 aydır oluşan korelasyonların değişeceği bir döneme giriyor olabiliriz.. Yani parite düşerse borsalar düşer ve altında düşer gibi ilişkiler farklılaşabilir.
Konu ESAY.RUL tarafından (15.12.08 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.
Altın güçlü hareketini sürdürüyor..Önceki mesajımda bahsettiğim, enstrumanlar arasında son aylarda gözlenen korelasyonların değişimi beklentime paralel, Altın ın görece daha güçlü duracağını tahmin ediyorum. Örneğin petrol düşünce altında düşer demek doğru olmayabilecektir. Her ne kadar tekrar 710 u test etme ihtimali varsa da 2009 da altının çok iyi iş yapacağını tahmin ediyorum.
Not: Altın analizi USD bazında yapılmıştır. VOB da veya spotta ytl bazında yapılacak işlemler farklılık gösterebilir. Şöyle ki ; dışarıda altın çıkmışken, burda bir nedenle -imf- usdytl de yaşanacak ani düşüş nedeniyle, ytl riski paraları buhar edebilir..Ama pek tabi ki tersi de mümkün..Yani hem USDYTL hem XAUUSD yükselirse de karlar katmerlenir...ABD nin FED bilançosu büyüklükleri dikkatle izlenmeli.. USD para arzında ivmeli bir yükseliş başlarsa ALTInda da panik yükselişler olabilir. ...ki Demokrat iktidarlar zamanında bu olasılık çok daha güçlüdür...
Bir de mütevazi bir soru: IMF anlaşması ne olduOlacağına kesin gözle bakıldığı halde, USDYTL de neden beklenen dramatik düşüş olmadı-olmuyor..Her ne kadar anlaşmanın olup olmayacağı konusunda belirsizlik halen olsa da, piyasalar IMF anlaşmasını ilk tepki sonrasında çok da sıcak karşılamayabilirler mi? Konu bu...
XU30 muhtelif periyot ..yorumsuz
Konu ESAY.RUL tarafından (15.12.08 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir.
herkese gunaydın bol kazanclar
evet 835-840 destek olur, 23-29 arasına kadar yükseliş devam eder 7500 alanlar bu tarihi bekelmeli düşüş oradan başlayacak yönündeki düşüncem devam ediyor ve haklı çıkıyor. cuma bizde ise güzel mal toplandı. 30000 den alınan mala hala devam bende. 700 puan zarar yok 900 puan kar var şimdilik.
sevgiler.
%25-30 yeter diyerek flat
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri