Selcuk patron . Sana söz verdik boru değilsalı dedik olacak inşallah . Sistem 1694 long verdi .
DİBİNE KADAR MOKOKOKOKO LONG . . .
Selcuk patron . Sana söz verdik boru değilsalı dedik olacak inşallah . Sistem 1694 long verdi .
DİBİNE KADAR MOKOKOKOKO LONG . . .
Y E S , WE CAN !!!
Dear Jeliboss topiği,
Oy verelim hacılar..tüm histemcileri, sistemcileri, EW cileri, 3-5 nibetçileri oy vermeye çağırıyorum
http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=6337
BANGA mühim
Hoş geldin usta....
Üst sayımlar aynıdır.
15 dak sp son hali aşağıdadır. Bu hafta eğer geçen haftayı geçersek mor a yani minuette a bitmemiş demekdir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tabii ittiremedikçe ayar oluyor yogim.
İTTİREMEZ,
PAÇA MESELESİ.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İlk defa verilmeyen tobo graf.
Jelibon.
Araya bir ndx haftalık bir trans haftalık sokalım.
Jelibon.
Ndxhafttobo.
Jel.
Tranhafttobo.
Jel.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri