Yukarı mutlaka tepki yapacak yeşil düz çizgiye doğru yaklaşacak .
1713 long oldum . 19.35 .
BU YATAY PİYASA TREND CUMA SABAH YA DA ÖĞLEN BAŞLAYACAK .
hedef en azından çöküş barının tepesi 1735 seviyeleridir. orada ciddi direnç görebilir.
Yukarı mutlaka tepki yapacak yeşil düz çizgiye doğru yaklaşacak .
1713 long oldum . 19.35 .
BU YATAY PİYASA TREND CUMA SABAH YA DA ÖĞLEN BAŞLAYACAK .
hedef en azından çöküş barının tepesi 1735 seviyeleridir. orada ciddi direnç görebilir.
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
goldie
Y E S , WE CAN !!!
Riski seven kişi çöküş barının dibi olan 1711 yukarı geçilirken long denemeliydi . Tesadüfen gördüm , 1713 den yakalayabildim .
1711 altına inmedikçe long kalınabilir . 1721 den tam ortalamaya gelip takıldı . Ya 1711 seviyelerine iner ya da 1713-1715 den sert yukarı yapar ve ortalamayı bu sefer geçer . Ama yukarıdaki yeşil çizgiye çok büyük bir ihtimalle yaklaşmaya çalışacağını düşünüyorum . Bir oyun planı var , iyi bir fırsat var (şimdilik) . Beklenti fazla . Zarar 2-3 puan olabilir . Ama kar hedefi yüksek . Umarım stoplatmaz 1711 altına gidip .![]()
Y E S , WE CAN !!!
Yalnız 1706 dab başlayan hareket 5 dalgada 1722 ye gitti . Eğer bu 1. Dalga ise şimdi 3 dalgalık bir düzeltme ile 2. Dalganın bitmesi beklenmelidir.
Bunun doğru olduğunu kabul edersek 1722-1715 düştü = 7 puan , bu (a) olabilir . Sonra 1720 yi gördü bu da (b) olabilir . O zaman (c) gelmeli . A=c ise 7 puan düşmeli ; yani 1720-7=1713 . Tabii sadece tahmin . . .
Ama 2.dalga 1722-1715 düşüşü ile de bitmiş olabilir . 1722 yi direkt geçerse bu geçerli olacak .
Y E S , WE CAN !!!
31 aralık papatyası yolunda
bugün sp ala geçer
ayıların 9.uncu armut hikasyesi başlar.
kerizler silkelenmiştir durmak yok yola devam.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
topu komada.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bizim vob da birkaç döngüdür dolunaya uyuyor ve hep dip yapıyordu . Lakin bu sefer ne yaptığı belli değil . Ne bariz dipte , ne de bariz tepede . öyleyse ve sn.jelibon'dan doğru öğrenmişsem dolunay gününün tepesi ile dibi sınır olmalı ve ne tarafa kırarsa yön orası olmalı diye düşününyorum . Bahtımız açık olsun .
Y E S , WE CAN !!!
Bu topicte 10893738838 kere yazılmış tek bir gerçek vardır
amerikanın en iyi mevsimsel alım günü 17 kasımdır.
bu sene de dip nerde bakalım grafta?
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri