ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Asimileci dostum,
Bir defalık neden düşüş ihtimali kadar yükseliş ihtimali var, kendi sayımımı vereyim. Önce Tepeden başlayan düşüşün 20 dk'lık grafikteki benim sayımım. (Dikkat ediyorsan düşüşü expanded flat olarak sayıyorum. Böyle saymamdaki en temel etken B dalgasının açıkça 3 dalgalı olması ve bu dalga başlangıcı olan 0'dan başlayan yükselişin %38.2'sinde düşüşün destek bulması)
Sanırım yine forumda pozisyon aldığımda verdiğim SW portföyde neden 425'den pozisyon açtığımın açıklaması da var. (%161 Exp Flat ve %38.2 Retc hedeflerinin bu seviyede çakışması yüzünden)
Bir üst resim bir sonraki sayımda olsun.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
oguzhan kardeşim onların tuzu kuru nasılsa, ımf ile anlaşma olsada olmasada hep kazanan onlar olur. TOBB un , milyar liraları bulan parası var bankalarda üyelerden topladığı aidatlar ne işe yarıyor..
cuma gelir geçer .salı olur...piyasa düşmezse bozz yanıldığını kabul
eder....parasını kaybeder......ama ben bu simulasyonumu sonuna kadar
devam ettirecem.......
KARA CUMA..........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Sevgili Asimileci,
En dipten başlayan sayımım da şöyle. (20 dk'lık grafik)
A'yı 3 dalga, B'yi triangle sayıyorum (Tekrar triangle'a döndüm).
C ya %61.8 of A seviyesinde bitti yada 66.5'a kadar gidecek. Gideceksek şu anda 4. dalgadayız. Bir double three oluşma ihtimali var.
Sanırım niye 66.5'e ulaşma ihtimalimiz en az düşüş olasılığı kadar var dediğim anlaşılmıştır.
Bol Kazançlar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
gecse de 150 yı...arttırsam uzunları...kardeş istiyo yanına benım uzunlar..büyük kardeşş...ha 625 e gelır de altına vermezse bu sefer küçük kardeş vercem ona...3 zilahjörler olcaklar...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şimdi yurtdışı çok kolay.
Dow, sp yeni zirve gelecekmi. Gelmezse ayı olunmalı.
Gelirse Boğa olunmalı, zaten 1090 dan beri boğa modu devam.
5-10 gün ileriyi geri alabilsek olay çözülecek. Çünkü haftaya opsyon haftası.
Ama zamanı geri alamıyoruz,
Napıyoz o zaman, ocak tepesi geçilmezse 1131-1133 ve 1110-1115 kritik.
Yine ocak tepesi geçilmezse 10500-10300 kritik.
Yeni zirve gelirse 11100 görülür. 11500'e çıkarmı analiz etmedim henüz.
Bütün yıl için Dow 10379 pivot.
Sevgiler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Aşağı patlamasına az kaldı.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri