5 lik short verene kadar analizlere ara,..
5 lik short verene kadar analizlere ara,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şimdiiiiii 5 in bitişi teyidlendi
a b c yaptı 1 için düşecekmi 105.000 lere yoksa yukarı alıp fake 5 tepe mi yapacak ...
ew sayan varsa yardımcı olursa sevinirim
benim zigzagda sırayla 110,800 109,500 111,300 rakalarını gördük zaten paylaşmıştım....benzer oluşum diye ..
aşağımı tekrar yukarı tepe yapmayamı karar veremedim.
üstad sizin görüşünüz nedir ..
ayrıca diğer arkadaşlarında görüşleri varsa paylaşırlarsa memnun olurum
trade yönümü belirlemem adına .
ne yalan söyliim doları extrem shortladım...takipteydi ama üsatad sizde teyidleyince rahat oldu teşekkürler
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
günlükleri niye veriyoruz yönü muhafaza edelim diye deilmi,..
macör satta bu yön için gerekli,..dönüşü biraz sıkıntılı olur aama yön macördür,..
minöre işte ortam varsa trade ederiz bugün olduğu üzere,..
neydi macör 109650 yi dayanak yaptık trade ettik,..kendim yani,..ve yönüme döndüm tekrar,..
başka düşüşü ben başlattım, başka yazan varmı,..ben söylerken her yer yeşil değilmiydi, ..cb konuşmamıştı, merkez konuşmamıştı,..
komusu ne idi makas , ne yapıyordu volatilite, ..yani dalgalanma, kaç hafta sürebiliridi, aradaşık 3 hafta,...
ne zaman başladı bu hafta pt, ...
![]()
ne dedim Sabah low bölgedeyiz , 109650 ye çarptık, değdik, tarade yapabilir dedim, yaptımı evet,...
4 şubata kadar yapacaktı, 4 şubat bu gün fosladı az once,..
başka yerlere bakarlar, sp olur, sepet olur,..
cinai şebeke karşımızda,biri konuşuyor dolar 150 200 pips atıyor diğeri konuşuyor aynı şekilde aşağı düşüyor sonra 3.sü gelioyor yeniden 80-100 pips yükseltiyor
https://www.youtube.com/watch?v=bTrtW4kC8j4
caartelll,1 numara en büyük..
Yer imleri