hatırladım sayın ebru,
113450 yi veren o zaten,..
112350 olan da ikincisi, az once açıklamasınıda yaptım, bakın aşağıda,..
hatırladım sayın ebru,
113450 yi veren o zaten,..
112350 olan da ikincisi, az once açıklamasınıda yaptım, bakın aşağıda,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Çok teşekkürler..Ben ikincisini söylemiştim orada sizin kaçırdığınız diğerinin yakalayamadığı bir fake satış da engellenmişti. bu durmda ben 112350 yi almak durumundayım..
Bence 5 likleri paylaşmanız sizi de yoruyorsa gereksiz.. ben şahsen cüzdanı sağlam tutup en büyük düşüşü burada izlemek isterim..
iyi bakalım bence böylesi çok daha iyi,...yazmayalım, genel bilgileri Verdik zaten,..
makas açılması önemli, sepet işi önemli,..
bol şans herkese,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
akşama fed var
mb enf ocakta -1 % düşerse 4 şubatta faiz indirek için toplanırım dedi ...
fed beklentisi sabırlı sabırlı kalacak gibi.
şimdiiii
1- bizde enf %1 düşmeyecte bascı bu kadar emin .
2- fed faizimi erteleyecek veya aynen devam deyip algısal mı olacak
kazara terse gelsek dolar 3 lira olur valla ......oda sıpa yı alır gider.
nederseniz ???
burada paylaştıklarım için hiçbir ağaç kesilmemiş ve hiçbir canlı üzerinde test edilmemiştir.
dolayısı ile tamamen laboratuar da üretilmiş suni ve yapaydır. bu görüşlere uymak size zarar verebilir.
syn mb başkanı da politik manevraları uygulamaya başlıyor yavaş yavaş,enflasyon düşük gelirse diyerekten topu tüik e atmış,ben yapamayabilirim ama sen en iyisini yaparsın demiş.herşey %30 dan aşağı zam yemezken %10 u geçmeyen yıllık enflasyon bu ay da bakmışşsınız - çıkmış,herkes mesut olur,indirim de gelir..falan filan..hayal gücüm genişliyor bazen
bence ben artık karışmıyorum sen ne istersen onu yaparım demek istedi,kamuoyunda da bir şarta bağladı bu işi.biz de sevindik mb halen bağımsız doğruyu uyguluyor her şartta diye.yaşasın demokrasi diye halay çektik.o arada ben uyandım...
halk kısmı zaten sabit.tek değişmeyen asırlardır o.
İçten olan insan:
içtenlikle gülebilir,
içtenlikle dans edebilir,
içtenlikle neşelenebilir.
İçtenliğin, ciddiyetle hiçbir ilgisi yoktur.
geçmiş olsun,iyi akşamlar
113250 den long,
2.3960 dolar short..
cok buyuk rakamlar değil...
ve allahını seven beni ciddiye almasın..ne yaptıgımdan ben de emın değilim..
sadece hissiyata dayalı işlem..
Şu an 4 kullanıcı var. (1 üye ve 3 konuk)
Yer imleri