Kim söylediyse güzel söylemiş:
" Stresten kurtulmak için hayatınızdaki fazlalıkları atın; fazla kilo, fazla insan, fazla sevgi, fazla öfke, fazla hırs."
Kim söylediyse güzel söylemiş:
" Stresten kurtulmak için hayatınızdaki fazlalıkları atın; fazla kilo, fazla insan, fazla sevgi, fazla öfke, fazla hırs."
Az önce şu haber düştü:
"Konut parasının yüzde 15'ini devlet verecek"
http://ekonomi.haberturk.com/emlak/h...devlet-verecek
Nereden geliyor bu derenin suyu?
Masallah
Herşey güllük-gulistanlik...
Necip Fazil ın deyimiyle; "Güneşe göç var da, kalan biz miyiz?"
bak sayın mirza devlet ev Alana %15 katkı yapcakmış,
su faturalarında 10 metreküpten sonar haşıırt uygulaması başlatmışlar iskide,
petroldeki dolar düşüşler burada kuruş cinsinden,..
içi piyasayı büyük kalemlerle herektlendirmek istiyor,...ev olayına %15 veriyor,..
hani ev alacak kişinin 100 lirasına biz 15 lira vereceğiz,..devletin parası benim param olduğuna gore,...
haberlerde
devlet kürtçe selamlıyor, kürtçe sıvazlıyor, kömür çitasını ev çitasına yükseltmiş,..
evsiz vatandaşta para olmadığına gore olsaydı evi olurdu, bankaya koşacak bari 100000 ninin 15000 nini kurtarıyım diye,...
bir başlangıç ta şart koşuyor, %30 GİBİ...muhtemelen bankaya yatır al diyecekler, bu başlangıçta sanırım ekonomik system açığını yamayacak,..
yani yaratılacak hacmin %30 u nakit bilmem anlatabiliyomuyum,..
mirza bunlar kendilerini çok akıllı zannediyorlar,..çekirge gibi zıplayıp zıplayıp duruyorlar,
ve tek akıllarına gelen, kum, beton , fayans işleri,..
hani petrol ucuzluğu kesmedi, şimdi vatandaşın malını vatandaşa satıyorlar,
devlet kim, benim, sen benim paramı vermek için benim rızamı aldınmı,..
vergimi ödüyomuyum evet,...ev alınsın diyemi ödüyom hayır,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bak mirza beraber patlattık benimki yorumlusu kendimce,..
keh, keh,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
askerlik işindende para götürdüler sayın mirza,..
akıllarına üretim ekonomisi gelmiyor,..hep satıyorlar,..
mütemadiyen satıyorlar,...![]()
Durum bu galiba:
http://youtuy.be/QOPiwznSrIo
yarın önemli bir gün,
'doğu perinçek
diasporanın sözde soykırım yalanını inşallah boşa çıkartacak,
bu zor günlerimizde allah türk milletinin ve kendisinin yardımcısı olsun,..
100 yıllık yalan,
bakalım ikiyüzlü avrupa ne şekilde karar verecek,..adaletlerinin olup olmadığı belli olacak,..tescillenecek,
bu aynı zamanda dünya için bir adalet sınavı olacak,...
buradan bu konunun önderlerinden büyük devlet adamı rauf denktaşı da saygı ile anıyorum, allah mekanını cennet eylesin,..nur içinde yatsın,..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri