photo upload
upload
şunlar bir köşede kalsın.fantezi olsun.![]()
photo upload
upload
şunlar bir köşede kalsın.fantezi olsun.![]()
bu hafta altın
dirençler 1730-1740 ve 1755-1767.
destekler 1699-1705 ve 1678-1693.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bugün altın
Dirençler 1716-1722 ve 1729-1739.
Destekler 1699-1706 ve 1682-1693.
29 ekim 72 saatlerdeyiz dün dolunay idi.
standart deviationuyla 3 gün ya dip 17XX geldi ya bir kere aşağıya perşembe dibiyle kasım aralık ralli için al olur gol olur. Son bir aşağı mükemmel olur. Gelmez ise de yapacak birşey yok.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bugün Gümüş
dirençler 32.20-32.60 ve 33.20-33.56.
destekler 31.50-31.80 ve 30.60-30.90.
İlk detseğe 1/4 long ikinci desteğe 3/4 long.
Jelibon.
Ben çıktım dolunay ve 72 saatleri içinde kısa vadeli trendin aşağıdan yukarıya dönme aşamasındayız bu hafta.
Dolunayı dip istedik oluyor daha ne isteyebilirdik ki?
Komaya girecekler.
Akşam görüşürüz.
Jelibon.
1 kırmızı kanal: kırmızı kanalın üst bandındayız ve de kırılamadı şimdilik bu da yönün şimdilik aşşa olmassını sağlıyor.. kırılması için bence 1717 civarları üstü lazım..aşşa da ise 1680 var
2. beyaz yukselen bayrak : bunda da üst band 1723 de eğerki bayrak sa hedef 1675 gibi
3 yeşil üçgen : bu da olabilir ve de düşüş trendinin sonunda gerçekleşmesi açısından terse kırılma ihtimali yuksek bu durumda hedef üstte ki yeşil band yani 1740 üstü olur..
biraz karışık oldu kusura bakmayın ama çözersiniz muhakkak..
ayrıca işlem hacmi, üçgen ya da bayrak başından beri giddikçe düşüyor bence işlem yapmadan önce bi yerlerin kırılmasını beklemek daha mantıklı gibi...
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
onun resmini çekmedim ama aynı kanal aynı bayrak ve de aynı üçgen gümüşün saatlik grafiğinde de var ......
zero işlem long devam yıl sonuna kadar...kısaca ...zildysk....
2013,00
uzun süre poz taşımayı sevenlere müjde...
eğerki 1.300 üstü olamazsa vede 1.28 altı olursa harika bir satış fırsatı olabilir .. 1.17 hedef
kasırga ny de
turkish çöküşçüler
komada.
jel.
tavsiyem çöküş topiği açmaları
ya da
çalıdibi.
jel.
yani korkunun ecele faydası yok.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri