artık orta vadelilere bakacam, orada bir oluşum var, yeni yüksek dipten dönerse bu olumlu olacak, yakalayamassam yukrıdan satarım, diğer türlü 800-900 e yolu var, param cebimde,
total maliyetim 82 shorta denk,
artık orta vadelilere bakacam, orada bir oluşum var, yeni yüksek dipten dönerse bu olumlu olacak, yakalayamassam yukrıdan satarım, diğer türlü 800-900 e yolu var, param cebimde,
total maliyetim 82 shorta denk,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
525 flat
fazla zamanım yok, o yüzden poz alamam, pil önümde eriyor, nem sıcak rekor, pencere kulpu sapından elimde kaldı, flat devam,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu güzel döküştü,.....
indi bu veride demin djf aşağı füze yolladı oil de öyle eur yukarı aynı menzilde bu ne demek ne anlatmaya çalışıyolar yav
yani anlayamadığım sabahtan beri kardeş kardeş geçiniyolardı noldu böyle birdenbire![]()
apsd artıyor,....fiyatlar doğrularsa, 775 üstü kalırsa güzel fake olur,......
diyorlarki battık, yandık anam diyorlar, ortalamalara bakarım ben, ortalamaları hepsinin iyi, böle diyorlar ama gidecek yerleri yok aşağıda mecbur yukarı vuruyorlarki realizede tutabilelim diye, bu 2008 dönemi deyil anlayacağınız, farklı bir zaman kesiti ve farklı bir boyut,......dünyada büyüme sorunu var, yani eflasyonu azdırmaları lazım ki, cukka yapabilsinler bunda sorun var, bunlar hala aynı adama 10 evi, 10 arabayı satmaya çalışıyorlar, olmassa savaşırız diyorlar, akıllarına gelir dağılımında adalet gelmiyor, kendileri çöktükçe gelişmekte olanları yukarı vuruyorlar, yalan bulmaları lazım,.....
bu arada 250 den 1/6 longum pili bitmek üzere kalın sağlıcakla, ....
ağam geldi elektrik geldi beraber gelelim o zaman dedim,........1/6 L devam ediyorum,...
75700 üstü kalışlar önem arz ediyor, çift taraftan rakam hatta 3 tarafatan, hatta dört, bu rakam önemli, apsd, güven veriyor,.....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri