Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
dünden beri sistem test ediyorum 1 dakkalık 5 dakkalık 15 dakkalık tıkır tıkır çalışıyor gözüm 30 luk ile saatlikte ordanda sonuç çıkarsa burda sinyal paylaşacam kimse yanlış anlamasın repainti varmı yokmu dezavantajı varmı onu test ediyorum repainti yok eksiği nedir nedeğildir onu test ediyorum
1-5-15 te al ver yapıyor 30 da saatlikte al veriyor satı yok şuana kadar
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
benim şahsen 1 lik ve 5 lik sistemim olsa çok işe yarar,
ama yok indiklerle idare ediyorum,
anlık giriyorum bir lokma alıp çıkıyorum, doğrusu pek karda etmiyorum
en azından 1 lik bir sistem olsada yeter bana şahsen![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
5 dakka ne yçne kırarsa o yöne devam...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
1735 longum...
1737,5 kapattım kısayı ..
2013,00
1738,1 den de ben kısa açtıydım Selçuklu patron![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
1736,55 deneysel long ...
2013,00
5 lik graf dip kokuyor ..
2013,00
don gömlek longum ...
2013,00
sabah attığım grafik ve açıklaması yukarda
160 kişiden bir kişi çıksında evet bende gördüm sabah aldım desin teşekkür etmesin önemli değil kendi kazandığıma sevinmeyecem bi kişiye faydam olduğuna sadece sevinecem.alanın şu anda kar hanesinde yatırdıpı paranın yüzde 50 si kar yazıyodur.. 1200 tl lik şeker kontratında 600 tl ye yakın kar. bu neki bize bu yetmez diyosanız sabır sabır sadece sabır......
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri