üstadım, bugün başbakanın beden dili çok ama çok manidardi...
kamu kurumlarındaki lackalik, mideyi geçti işkembeleri bulandirir oldu...
şair diliyle:
"bir şey var, görüyorum, hissediyorum anlatamıyorum!"
üstadım, bugün başbakanın beden dili çok ama çok manidardi...
kamu kurumlarındaki lackalik, mideyi geçti işkembeleri bulandirir oldu...
şair diliyle:
"bir şey var, görüyorum, hissediyorum anlatamıyorum!"
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
alternatifsizlik, güç sarhoşluğu yaptı bunlarda...muhalefet güven telkin etmiyor halka.
iktidar sahipleri ve yandaslari ve yanaşma oportinistler; "heyt ulan var mi bana yan bakan" psikozuna girmiş... ekranlarda ve çevremizde malesef bu insanları seyrediyoruz.
söylemek ve aklıma getirmek istemesem de yaşadığımız bu süreç nedense Hitler i animsatiyor...![]()
Hitler demişken konuyu dağıtalım,
malum makul şüphelenmek yetiyor,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
inşallah yarın böyle seviniriz:
![]()
günaydınlar
gunaydın
cümleten günaydınlar..hayırlı kazançlar dilerim......
çok kritik yerde duruyor ..sıçrarsa gider ...........
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri