Altın haftalık.
2 yıldır short çeken armutlar öküzlerin ağzında.
Lem bu armutları ayular yemiycekmiydi, noluyoki neki ne?
Jel.
Altın haftalık.
2 yıldır short çeken armutlar öküzlerin ağzında.
Lem bu armutları ayular yemiycekmiydi, noluyoki neki ne?
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
gam gam style.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1630-1650-1710-1725 araları 1500-1700 de kaçıranlar için akümüle yeridir.
Jelibon.
Gerisi emme basma tulumba.
Jel.
Yani tırıvırı.
Jelibon.
bu değerdir,
geçmiş iki tepe kaledir,
değer geçmiş iki tepeyi geçtimi yeni zirve eder, korkuyor manipilatörler telaş içinde.
bunu yazdık zaten savunacak dedik zeytinyağcılar, savundular 4 gün savundular hop dedik 4 gün yetmez gariplik var, sonuç eylül yeni aydan bugünlere çıktı, şimdi oldu, oluyor.
Bu zamandır, mevsimselliktir. hui satar dedik etlül ortası yeni aydan ekim de devam ederekten 3. hafta dedik, sebebi elbette hui nin endekslerin içinde olması ve eylül ün endekslerde mutkak düşüş eğilimi (abd).
Ardına kasım-aralık rallisi.
Sonuç: koma.
jel.
bi uyumsuzluk daha yaparsa 1712-13 gibi duruyor. ama illa ki yapacak da değil yukarda da 1756 var dikkatli olmak lazım...
aynı şey gümüşte de var hedef 32 olması lazım fakat uyumsuzluklar var . altının 1712 lere gitmesi durumunda gümüşteki hedefte gerçekleşir...
bu da altın ın günlüğü 1707 diyor bu günlük hedef olarak yani... illaki olacak mahiyetinde değil .. bilgi mahiyetindedir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri