ağa nerede...
ağa nerede...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Yeni dipmi geliyor...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
döşüyor bu...
bunun 1710-20 arasına düşme ihtimali yok mu? illaki çıkacakmı?
böyle sölüyorum kusura bakmayın da kısa vadelilerde 1710-20 hedef gibi görunuyor 1750 geçilemediği takdirde
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
bizim imkb yine bablık yapacak yurtdışına.öncü kuvvet.![]()
çöktü ons...
1738 4/4 long 1736 stop.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
36 pivot altı 20-27 görür.
Stop değilim ama 36 geçemezse dikkat.
Jel
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ağa sen daha iyi bilirsinde buraya kdr gelen bence 1720 yide görmesinmi ?
Gol olur.
Jel.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri