http://www.finanstrend.com/haber/149...i#.VLZkStgcSig
açıklama yapılmış kimse söylemiyor,....ben ekrtanı bugün öğlen ancak açabildim,..
http://www.finanstrend.com/haber/149...i#.VLZkStgcSig
açıklama yapılmış kimse söylemiyor,....ben ekrtanı bugün öğlen ancak açabildim,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üstad bu piyasa long...
değilse şimdiye tozunu alirlardi...
short olsa boyle uyuz mu olur?
109550 altı 5 ikte satış olduğundan dikkatle takip edilmeli şimdilik hedef görüldü,
henüz longa dönmedi,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ustadim gorunen o ki buralardan galiba KY ya short servis ediliyor.
bu arada pivot altında saatlik bar kapanisi gelmiş...
Bu yazımdaki yazmasakta ifadesi yanlış olmuş, yazamasakta olması lazım. Takip ettiğimiz forma karınca kararınca, bilgi ve gorgumuz kapsamında destek olmak ve hareketlendirmek boynumuzun borcu olarak görüyorum.Her ne kadar yazdıklarımız sayın indregandi ve diger arkadaslarımızın yanında magazinsel olsa da...
Deli gibi alıyorlar tabiri tam da şu an ki piyasanın durumu olsa gerek, yurdun dışı felaket iki gündür bizimkiler utanmasa alacaklar piyasayı. Buyuk agalar almışlar longları karsız kapatmak istemiyorlar. Kıt kanaat ilgimle ben bile bunu anlıyabiliyorsam, ey muhterem SPK nerdesin.Bu spekulasyon manipulasyon olmaz mı?
sayın deniz
sorma yaw 7000 puvan alacaklıyız en az,...
Adamın biri odun kesmeye gitmiş.
Hava kararmaya başlamış.
Eşi telaşlı: "bizim adam ya sallanan bir kütüğe, ya o....bu bir kadına denk geldi." demiş.
bizim durum bu galiba...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri