Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
ağa ulusal 100 yeni tepe görmedi ancak ulusal 30 gördü. buna göre ulusal 100 de kuvvetli 3 düşüş ihtimali devam ederken ulusal 30 da bu iptalmi dicez... kurala göre yeni yer görmemeli deilmi ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Garanti nin bu seviyelerden yani 8.06 - 8.08 ya da 8.10 dönmesi ve sert düşmesi gerekir.
Ben istiyorum diye değil kitaba göre![]()
Y E S , WE CAN !!!
katılıyorum...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
ibre döndü sanırım yukarı
sabahları ilk verdiğim destek tutar, akşam ny bazen onu biçer bazen biçmez.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İlk alınan yere stop konursa geri asla zarar olmaz, dün onun örneğiydi, 70.7 aldık kaarla sattık, bi tane kaldı o da zaten aşağıdandı o da 70.7 yle stop oldu.
Elbette 61 longum 1/4 ama vereceğim bunu, verdiğimi yazmayacam çünkü dışarı çıkacağım.
Başarılar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yine dalgaya girdi namussuz. Yapamıyonmu lem 5 dalga aşağı madaranın ayusu.
İtki değil bu hareketler, bu düzeltme ne zaman biter yeni zirve yoldadır.
Bitmesi için de iki aday var, ekim ortası yeni ay ekim sonu dolunay.
Ya yeni ay dip olacak dolunay tepe olacak.
Ya yeni ay tepe olacak (alçalan) dolunay dip olacak.
Ya da hem yeni ay hem dolunay dip olacak.
Jelibon.
bunda ya b içineyiz ve b kompleks yapıyor ya b bitti c yukarıdayız.
ben sayıyla saymıyom, sayıları sevmiyim.
jel.
o b bitmediyse yatay trend direnci yani hep takıldığımız yere takılacak, b bittiyse ve c deysek patlatacak.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri