Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
RTE hala en az biz etkileneceğiz diyor neye güveniyor anlamadım her sektör kırılıyor
Benimde tahminim bugün en az 33000 civarı kaparız, ama bakalım. şu seans arası bi geçsin gitsin, spot açılsında görürüz, kağıtlar tavan yapmak üzere, yapanlarda var.
Konu bull market tarafından (25.11.08 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
Rekabet Kurulu Türk Telekom ve TTNET'in genişbant internet erişim hizmetleri pazarındaki hakim durumunu kötüye kullanması sebebiyle TTKOM'a 12,4mnYTL (7,9mnABD Doları) idari para cezası verdi.
Analist Yorumu: Verilen ceza Turk Telekom için önemli bir miktar olmasa da, karar Rekabet Kurulu'nun Telekom sektöründe rekabeti bozacak her türlü harekete karşı çok katı olduğunu göstermesi açısından önem taşıyor.
doların ateşi yükseliyor..gün içi dibden 19 krş yukarda..
eur/usd olası bir yukarı hareketi desteklemiyor şu haliyle..
1,2836
Almanya dax endeksi %-1,51 oldu ne iştir?
telekomdan internet alacagız ,diye ev telefonum ihtiyacım olmadığı halde aktif..adam gibi web e bağlanacagımız yer var mı..kıl oluyorum bu telekoma...
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri