ısrarla ema55 te duruyorlar.al vermek istemiyorlar mı bir anda mı alacaklar anlayamadım.Böylesi durumlarda str yi kullanan kişinin aklına gelmesi gerekenler nelerdir diye sorasım geldi sn saraylıya?
ısrarla ema55 te duruyorlar.al vermek istemiyorlar mı bir anda mı alacaklar anlayamadım.Böylesi durumlarda str yi kullanan kişinin aklına gelmesi gerekenler nelerdir diye sorasım geldi sn saraylıya?
eğer dalga yapım doğru ise,
yukarı hareket kuvvetlenmeli,haftasonuna kadar 73.500 civarı test edilebilir,şeklinde beklentim...
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
pivot: 69.900
ema55: 69.950
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
bakalım abi. yalnız foreksteki kaldıraç ve margin call miktarı çok cezbedici.
şöyle ki,
hesabında 150 dolar olan birisinin bu rakamı 300'e çıkarması için 75 pip yeterli. yani %100 yapması için bir paritede 75 pip yakalaması yeter.
75 pip dediğimiz rakam, yeri geliyor 5 dakikada (az önceki örnekte şahit oldunuz, ben €/JPY longlarımı kapattım, 10 saniye sonra 25 pip yukarıdaydı) yakalanıyor.
elbette bunun tersi de geçerli. 5 dakikada tüm para kaybolabilir.
ama ilk yatırım maliyeti/yakalanabilecek kar marjı oranı bana göre en düşük yer foreks.
bir de manüplasyonun en az yapılabildiği yer...kimsenin parası pariteleri 100 pip bile oynatmaya yetmez.
bizdeki gibi 20 trilyon parayla milletin 1.000 puan üste koyduğu stopları patır patır patlatmaya gücü yetmez orada kimsenin.
bunlar benim görüşlerim. bakalım abi, vobda dediğin gibi sembolik rakamlarla dönmeye başlayayım ben en iyisi şimdilik.
bu arada ben şu mesajı yazdığımı sanıyordum, yazmamışım sanırım, bulamadım:
"göstergelerim 69.475'ten tepecek dedi ama çok erken daha, şu anda güvenilmez"
vay anasını...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
vob'u niye bıraktın ki sen.. her ikisinde de daytrade yıpratır insanı tamam da, vob'da ana trende düşük kaldıraçla, foreksde ise vur-kaç şeklinde işlem fazla yormaz seni diye düşünüyorum..
ben tam tersini yapıyorum gerçi.. foreksde 0.10 kaldıraçla orta vade trende, vob da ise full kaldıraç daytrade şeklinde işlem yapıyorum..
forex için IFC MARKETS İ ÖNERİR MİSİNİZ.
demo hesap açtım o kurumdan platformundan çok memnunum.güvenilir kurum olarak duyduğum başka bir kurumun demosu tamamen ing idi ve ben kullanamadım onu.bu kurum iyi ama güvenilir mi bilmiyorum?tavsiye edeceğiniz bir kurum var mı?
tren kalktı,70975 çanağına gidiyor..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
haydi garan sıra sende..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri