1800 ve üstüne atacakta çektire çektire bu tabloya bakınca hep aklımda 1550 geliyor ordada 1600 üstü yapıp geri gelirdi son 3 cuma 1772 aylık kapanışta orası acaba diyorum bir müddette bu aradamı dolanacaz
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
tepe gelmiş olabilir... gümüş altın farkı eşit şuan...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
huylanmıştım zaten 1795 de barı çekmeyince yukarı...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
gece alır ne fark ederki nasılsa hergece long...
hadi lan alt. ew gerçek olda yatırımcıda mala girsin aşağıdan.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bir haber bekliyorlar ...
usta bazen ağzını bozardın allahını seversen israilden gir abd-avrupa-ruslar ve çıkarları için bizi yem edenlere topuna bir say tşk edelim![]()
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
alıor bu geç cengaver...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri