Hakikaten hiç kıpraşmamak lazım, ham diye yutuyorlar...
Hakikaten hiç kıpraşmamak lazım, ham diye yutuyorlar...
Bizim 20 dakikalık sağlam alda,sabah bolinger orta bandınının üstüne çıktı ve geri gelişte orta bandı bir daha kesmedi, kesmediği sürecede al konumu devam eder, en sağlam sistem budur, daha doğrusu sağlam al tut budur.
Alıyoruz düşüyor, satıyoruz çıkıyor zaten, en iyisi artık kımıldamamalı, 20 dakikalığa göre böyle, saygılar
ekran az baktım gunler halen short signalde 15 dakk long signalde ..5 dakk short long edyor..
15 dakk short signale kadar kıprama mbm amma short signalde kaccunki toplu yukardan malyet longs stop eder ozman
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
içimdeki ses yukarı show olacak diyor.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Konu hexen tarafından (21.11.08 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Hah şööle yav, alın alın, spotu alın![]()
yeter artık haftasonunada full uzun stresi atmaya spora gidiyorum herkese iyi haftasonları
20 dakikalık bolinger orta bandını dün yukarı kesti fiyat çubukları, bugün orta bandın üzerine çıktı, halada üzerinde yukarı gidiyor, bu en sağlam al işareti önümüzde güzel bir yukarı çıkışın işareti var, güzel bir tepkinin diyelim, saygılar.
dostum mecbur kımıldadık.. sat dedi 5 dakikalık..950 den sattık..
900 de durdu... geri al verdi bir bar sonra...
3 kademe zararla aldık mecburen..28025 den
kımıldamasan sata gelmiş....sabah gibi 1000 puanda verebilirler.2 barla...
neyse sonuçta sisteme uyduk yinede..
sat derse yine satarız.. napalım...
ama dediğim gibi spotta alda şimdi..
yukarı daha mantıklı
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Dolar yeni en düşüklere giderken, vadeli yeni en yükseklere doğru yol alıyor, olumlu, saygılar.
Yine çorbayı karıştırmaya başladılar bakalım ne olacak?![]()
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri