Bugun büyük ihtimalle yukarda kapatıcaz gibi. Siz bugun için hangi yönde kapatırsak aynı yönde 8 gün devamını bekliyordunuz. 4 gün de uzatması var.
Jelibonun da favorisi 23ünden sonra SP'de yükselişe devam.
Bugun büyük ihtimalle yukarda kapatıcaz gibi. Siz bugun için hangi yönde kapatırsak aynı yönde 8 gün devamını bekliyordunuz. 4 gün de uzatması var.
Jelibonun da favorisi 23ünden sonra SP'de yükselişe devam.
bunun içinde bu yumağın içinden çıkılabilmeli,....bu verdiğim 14 standarttır,...
ama macör asala 14 standart olamaz,..
14 standart oynatalım uğurdur,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
evte sayın elmas geçmiş bir kaç açıklamam da var bu
ayrıca graf verdim,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
dedim ya iki kere long ama,..
diğer long te 74050 ve daha altında,
o nedenle 74xxx -84xxx arası hünerli adam işi dedim,...
o ikinci longa giderken 10000 short alabilmek işte hünerin konusunu bu oluşturuyor,...
usd tl de belirgin düşüş gözlenmeye başladı.![]()
ama bekleyen kişinin hüner sergilemesine gerek yok,
ya 74050 ve daha altından long olacak, yada 84800 üstünden short açma imkanı elde edecek,....
10000 short puvanı ise pas geçecek belkide 84800 üstünden açışına bunuda alabilcek,...
şimdi mesela ben shortum asla bunu stoplamam,..
çünkü 3-5 hata ile açılabilir, gider bir 5 liğe yakalanırsın olur biter,..
ama ikinci pozlanışımı asla yapmam,
çünkü birinci hatalıdır bu kadr basit
bu kar alana kadar bekler,...
ve mevcut hata bu defa bunun tersinde düzeltilir,.....
Londradan bir arkadaşımdan bilançoları istedim. 586 şirket gözüküyor. 21 Şubat da son açıklama tarihleri. Özellikle istediğiniz şirketlerin tarihleri varsa yazarım.
bir diğer bölümde,...
örnek ben 92500 shorttum ve bunları makineye şubat girdim
o dönemde aralık oynanıyordu,
çıkışlarım,
83000 ve 78800 de,....
şimdi kişi bu 83000 mutlaka üstünden yenilemeli,...gelmedi fiyat,..
bu defa onu 74050 altında longlamalıki tabiat yerine otursun,...
yani zor alıcı zor satıcı olmak,
maalesef bu eksik aksak hususlr,
ve ben inanın o dönemde borsa başında olsa idim o montanli puabalarıda o derece alamazdım,...
gezi parkı dahil 3 periyod montanlı puvanlar aldım,..
üçündede borsa dan uzaktım,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri