nikkei bugün artı yaptı
olası bir dowdaki sert düşüşte Japonlar harakiri yapabilir
nikkei bugün artı yaptı
nikkei bugün artı yaptı
Biraz değişiklik olsun. Ağustos short haziran long oldum.
Biraz değişiklik olsun. Ağustos short haziran long oldum.
şöyle söyleyeyim.. futurlar düşüşü şimdilik onaylamıyor..
tepebilirim hala diyor.. saatliklerde
dow 12080 altı sakat......şelele için birebir
nasıl karar vercegiz... hangisi olabilir....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
şöyle söyleyeyim.. futurlar düşüşü şimdilik onaylamıyor..
tepebilirim hala diyor.. saatliklerde
dow 12080 altı sakat......şelele için birebir
nasıl karar vercegiz... hangisi olabilir....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Çok Uzman
Çok Uzman
Evet sn mbm yukarıdaki dj f grafiğine baktıgımızda
Orta vadeli bir düşüş kanalı görmekteyiz
Bu orta vadeli düşüş kanalı içerisinde , kanalı yukarı yönlü kırmaya yönelik oluşan bir yükselen kanal oluşumu var şimdilik destek seviyesi 12032
Bu oluşum düşen kanalın yukarı yonlu kırılma isteğinin oldugunu gostersede destek altında seyretmesi tehlikeli olacaktır.
Destekten sekmesi sonucu olusabilecek ihtimaller ise yeşil ok ve beyaz ok tarzında olmalıdır diye düşünüyorum.
Bizim vadelide 46350 ve 46950 bandı arasında
46350 üzerinde oldugu surece ve dj f 12057 uzerinde oldugu surece short yonlu hareket etmem bana yanlış gelıyor.
Bakalım ben bunları yazarken belki kırılır
.
Konu haguan tarafından (18.06.08 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.
Evet sn mbm yukarıdaki dj f grafiğine baktıgımızda
Orta vadeli bir düşüş kanalı görmekteyiz
Bu orta vadeli düşüş kanalı içerisinde , kanalı yukarı yönlü kırmaya yönelik oluşan bir yükselen kanal oluşumu var şimdilik destek seviyesi 12032
Bu oluşum düşen kanalın yukarı yonlu kırılma isteğinin oldugunu gostersede destek altında seyretmesi tehlikeli olacaktır.
Destekten sekmesi sonucu olusabilecek ihtimaller ise yeşil ok ve beyaz ok tarzında olmalıdır diye düşünüyorum.
Bizim vadelide 46350 ve 46950 bandı arasında
46350 üzerinde oldugu surece ve dj f 12057 uzerinde oldugu surece short yonlu hareket etmem bana yanlış gelıyor.
Bakalım ben bunları yazarken belki kırılır
.
Bana kalırsa bu grafiğe göre yeşil yol en makuludür, yeşil yoldan ilerler.
Bizim vadeli vade sonuna yaklaştı, artık yarın bir yeşil yolde bize görünsün istiyorum ama bakalım, yarın akşama kapanış 47300 ü kırmış vaziyette olacak gibi, bu yüzden düşüşleri kaale almıyorum, saygılar.
Bana kalırsa bu grafiğe göre yeşil yol en makuludür, yeşil yoldan ilerler.
Bizim vadeli vade sonuna yaklaştı, artık yarın bir yeşil yolde bize görünsün istiyorum ama bakalım, yarın akşama kapanış 47300 ü kırmış vaziyette olacak gibi, bu yüzden düşüşleri kaale almıyorum, saygılar.
45900 desteğe yolculuk başlamış gibi bir görüntü var sanki , sonraki desteklere yarın bakıcaz hesaplıycaz artık sanırım .
45900 desteğe yolculuk başlamış gibi bir görüntü var sanki , sonraki desteklere yarın bakıcaz hesaplıycaz artık sanırım .
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri